Gratis ting & vareprøver: Aviser, magasiner og blader

Her kan du motta alt fra lokalavisen til de store avisene gratis i form av prøveabonnement og liknende.
  • Utvalgte
  • Nyeste
Skjul detaljer
Prøv Wype gratis i 1 måned - les magasiner og blader digitalt
På jakt etter gratis lesestoff - Stella, Aktiv Trening, Gjør Det Selv, Costume, I Form osv.? Nå kan du prøve tjenesten Wype helt gratis i en måned. Du kan dele abonnementet med hele familien.
Prøv Illustrert Vitenskap Digital gratis i 1 måned
Liker du å lese Illustrert Vitenskap? Nå kan du få gratis digital tilgang til alt innhold i en måned - også de 12 siste utgavene av Illustrert Vitenskap. Du kan til enhver tid si opp abonnementet - etter gratisperioden koster det 79 kr pr mnd.
Få Dag og Tid gratis i 3 uker
Har du lyst til å lese ukeavisen Dag og Tid gratis i 3 uker, kan du bestille helt uforpliktende her. Gratis-abonnementet stopper automatisk når perioden er over.
Last ned og les aviser når du kjøper billett med Vy
Dersom du reiser med Vy og har lastet ned appen Vy Underholdning, kan du lese en rekke aviser og magasiner helt gratis. Da behøver du ikke bruke penger på det i alle fall. Utvalget er meget bra - både nasjonale og lokale aviser.
Få avisen Dagen gratis i 14 dager
Vil du lese den kristne dagsavisen Dagen, kan du bestille et uforpliktende og helt gratis abonnement i 14 dager. Redaktør Vebjørn Selbekk er en kjent skikkelse i norsk samfunnsdebatt.
Få magasinet Badeliv om psykisk helse gratis
Badeliv er et magasin fra Modum Bad som kommer ut to ganger i året, og som handler om psykisk helse. Nyttig og ikke minst gratis.
Gratis undervisningsmateriell for ansatte i skolen
Subjectaid tilbyr gratis undervisningsmateriell for lærere og skoler! De sender også til studenter og andre. På nettsiden finner du høyaktuelt materiell innenfor områder som etikk, naturvitenskap, teknikk, EU, yrkesvalg og mye mer.
Få Klassekampen gratis i 3 uker
Nå har du selv sjansen til å prøve Klassekampen i 3 uker, gratis og helt uforpliktende. NB! Tilbudet gjelder kun i Norge, til personer som ikke har hatt gratisabonnement de siste 12 månedene.
Gratis vitenskapelige artikler på e-post
Er du glad i vitenskap formidlet på en populær måte? Hvorfor ikke registrere deg for mottak av Gemini - NTNU og SINTEF sine e-post artikler. Du får en e-post tilsendt i måneden med populærvitenskaplige artikler. Absolutt verdt hvis man ønsker å holde seg oppdatert på forskning.
Motta Bistandsaktuelt gratis
Nå kan du motta abonnement på avisen Bistandsaktuelt. Dette er helt gratis og uten forpliktelser. Du får avisen rett i postkassen, og det er vanligvis 7 aviser i løpet av ett år.
Les Vinbladet på nett eller papir
Vinbladet kommer ut 6 ganger i året og inneholder masse spennende stoff om produktene fra vår statlige alkoholsentral. Les det gratis på Vinmonopolets hjemmesider eller bestill det hjem til postkassen din.
Alt om Syn fra Norges Blindeforbund gratis 2 ganger i året
Alt om syn er bladet for deg som er opptatt av å ta vare på øynene. Hver utgave er proppfull av temasaker som handler om synet ditt. I Alt om syn får du råd til en enklere hverdag fra noen av Norges fremste eksperter. Du møter mennesker med synsutfordringer - og du får vite hvordan de får hjelp. I tillegg får du i hver utgave kryssord, nyttig informasjon om din øyehelse og mye annet.
4 utgaver av bladet Pegasus GRATIS!
Magasinet Pegasus er magasinet for de interessene som samles under begrepet «fantastiske fritidsinteresser» i Norge. Magasinet dekker fantastisk film og litteratur, datahobbyen, tegneserier, rollespill, levende rollespill, brett-, kort-, og miniatyrspill med mer. Det er gratis å abonnere på Pegasus og det tilkommer heller ingen porto.
Gamereactor - gratis spillmagasin
Her kan du laste ned Gamereactor Magazine, et skandinavisk gratismagasin som gis ut av tre separate redaksjoner i Sverige, Norge og Danmark. Har du tid til å gå i en av butikkene nevnt nedenfor,kan du også få tak i den nyeste papirutgaven. Gamereactor finnes hos nærmere 600 norske butikker rundt om i hele landet. De største butikkjedene som tilbyr magasinet er: Spaceworld, Elkjøp, EB Games og Expert. Du kan også finne ditt eksemplar på flere hundre videregende skoler og høyskoler, internettkafer, enkelte spesialbutikker og større kjøpesentre.
[tsjili] - gratis magasin
[tsjili] er navnet på Misjonsalliansens nye magasin. Her får du reportasjer og nyheter fra arbeidet i Sør-Amerika og Asia, om engasjerte mennesker i Norge og mye, mye mer. Magasinet har 44 sider og kommer GRATIS hjem til deg i postkassa 8 ganger i året. Gode og innholdsrike reportasjer!
Magasinet Klima
Klima inneholder populærvitenskapelige artikler om nasjonal og internasjonal klimaforskning og klimapolitikk. Tidsskriftet kan leses gratis i pdf format på hjemmesiden.
Genialt!
Hos bioteknologinemda kan man gratis få lese nettmagasinet Genialt som tar opp etiske og samfunnsmessige aspekter ved bruk av moderne bioteknologi (genteknologi).
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.