Gratis ting & vareprøver: Aviser, magasiner og blader

Her kan du motta alt fra lokalavisen til de store avisene gratis i form av prøveabonnement og liknende.
  • Utvalgte
  • Nyeste
👁 Vis detaljer
Få et Aftenposten-magasin helt gratis og uforpliktende
Aftenposten gir deg et magasin helt gratis og uforpliktende. Du kan velge blant Aftenposten Historie, Hyttemagasinet, Aftenposten Junior, Aftenposten Innsikt, Dine Penger eller Mat fra Norge. Leveransen stopper automatisk etter at du har mottatt et gratisblad.
Få Dag og Tid gratis i 3 uker
Har du lyst til å lese ukeavisen Dag og Tid gratis i 4 uker, kan du bestille helt uforpliktende her. Gratis-abonnementet stopper automatisk når perioden er over.
Prøv Wype gratis i 1 måned - les magasiner og blader digitalt
På jakt etter gratis lesestoff i sommer? Nå kan du prøve tjenesten Wype helt gratis i en måned - uten binding i det hele tatt. Du kan dele abonnementet med hele familien.
Få gratismagasinet Ny på nett fritt tilsendt
Ny på nett er et magasin som skal inspirere eldre til å bruke internett, men bladet har mange gode ideer til andre også. Du kan lese bladet i pdf-utgave, men også bestille et magasin helt gratis i papirformat. Utgis av kommunaldepartementet.
Les gratis aviser når du kjøper billett med NSB
Dersom du reiser med NSB og har lastet ned appen NSB Underholdning, kan du nå lese en rekke aviser helt gratis. Da behøver du ikke bruke penger på det i alle fall. Velg mellom Aftenposten, Dagens Næringsliv og D2, Morgenbladet, og eAviser fra de største byene, som f.eks. Adresseavisen, Fædrelandsvennen, Stavanger Aftenblad og Bergens Tidende.
Få Charlie Hebdo gratis - je suis Charlie
Vil du ha den siste utgaven av Charlie Hebdo - det franske satiremagasinet - helt gratis? Du behøver ikke å stille i kø hos Narvesen eller fly til Frankrike, men kan ganske enkelt laste ned onlineutgaven herfra - og det kan du gjøre helt gratis. Ja til full ytringsfrihet for alle!
Få avisen Dagen gratis i 14 dager
Vil du lese den kristne dagsavisen Dagen, kan du bestille et uforpliktende og helt gratis abonnement i 14 dager. Redaktør Vebjørn Selbekk er en kjent skikkelse i norsk samfunnsdebatt.
Få magasinet Badeliv om psykisk helse gratis
Badeliv er et magasin fra Modum Bad som kommer ut to ganger i året, og som handler om psykisk helse. Nyttig og ikke minst gratis.
Last inn flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.