Gratis ting & vareprøver: Aviser, magasiner og blader

Her kan du motta alt fra lokalavisen til de store avisene gratis i form av prøveabonnement og liknende.
  • Utvalgte
  • Nyeste
  • Siste sjanse
👁 Vis detaljer
Få Morgenbladet helt gratis i 3 uker
Morgenbladet er en uavhengig ukeavis med fokus på politikk, kultur og forskning. I denne kampanjen kan du få prøve avisen helt gratis i tre uker. Gratisabonnementet stopper av seg selv.
Få gratis magasiner helt uten forpliktelser
Aftenposten gir bort magasiner helt gratis - og du kan gi bort til venner og kjente også. Dermed kan du enkelt skaffe deg alle sammen!
Få gratismagasinet Ny på nett fritt tilsendt
Ny på nett er et magasin som skal inspirere eldre til å bruke internett, men bladet har mange gode ideer til andre også. Du kan lese bladet i pdf-utgave, men også bestille et magasin helt gratis i papirformat. Utgis av kommunaldepartementet.
Les gratis aviser når du kjøper billett med NSB
Dersom du reiser med NSB og har lastet ned appen NSB Underholdning, kan du nå lese en rekke aviser helt gratis. Da behøver du ikke bruke penger på det i alle fall. Velg mellom Aftenposten, Dagens Næringsliv og D2, Morgenbladet, og eAviser fra de største byene, som f.eks. Adresseavisen, Fædrelandsvennen, Stavanger Aftenblad og Bergens Tidende.
Få Charlie Hebdo gratis - je suis Charlie
Vil du ha den siste utgaven av Charlie Hebdo - det franske satiremagasinet - helt gratis? Du behøver ikke å stille i kø hos Narvesen eller fly til Frankrike, men kan ganske enkelt laste ned onlineutgaven herfra - og det kan du gjøre helt gratis. Ja til full ytringsfrihet for alle!
Få avisen Dagen gratis i 14 dager
Vil du lese den kristne dagsavisen Dagen, kan du bestille et uforpliktende og helt gratis abonnement i 14 dager. Redaktør Vebjørn Selbekk er en kjent skikkelse i norsk samfunnsdebatt.
Få magasinet Badeliv om psykisk helse gratis
Badeliv er et magasin fra Modum Bad som kommer ut to ganger i året, og som handler om psykisk helse. Nyttig og ikke minst gratis.
Få kunnskapsmagasinet Labyrint fra Universitetet i Tromsø gratis
Er du interessert i å øke din kunnskap uten å betale for det, så bør du lese magasinet Labyrint som utgis av Universitetet i Tromsø. Magasinet kommer ut tre ganger i året og har tema som belyses fra mange ulike fagfelt. I tillegg finner du flere andre aktuelle artikler og reportasjer fra forskningen ved UiT. Du kan selvfølgelig også lese magasinet på nettsidene deres.
Last inn flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.