Online spill: Strategispill

Her finner du online strategispill som du gjerne må sette deg litt inn i og spille over lengre tid.
  • Nyeste
Skjul detaljer
Spill strategispill helt gratis
10 Minute Space Strategy er et kult spill som virkelig får satt hjernen din på en liten prøve dersom du ønsker det. Les anmeldelsen hos Pressfire før du våger deg utpå.
Dugout Online - fotballspill
Veldig enkelt og gøy fotball spill! Man administrerer et lag og en klubb fra innsiden og spiller seriekamp en gang i uka. Man kan også spille treningskamper mot venner.
Tribal Wars
Tribal Wars er et nettleser-basert spill satt til middelalderen. Hver spiller kontrollerer en liten landsby, og jobber for å få makt og ære. Bygg din egen landsby og kjemp mot andre byer. Dette er den norske versjonen av spillet.
Hva Er Stillingen?
Meld deg inn i Norges beste Drømmeliga! Bli med i en liga og kjemp deg mot Elitedivisjonen. Eller du kan utfordre andre lag til privatkamper. Konkurransen er hard men med flaks og dyktighet så kan det være deg som vinner Elite divisjonen!
CS-Manager
CS-Manager er et managerspill basert på det populære spillet Counter Strike. Du skal sette opp taktikker, kjøpe nye spillere og gjøre ellers gjøre det som er nødvendig. Merk deg at det koster 10 kroner for å registrere seg med mobiltelefonen.
Travian
Travian er et nettspill der man starter som en liten landsbyhøvding i en verden med tusener av andre spillere. Ingen nedlastning nødvendig! Spillet er spillbart direkte på internett. Bygg opp landsbyer, før krig eller bytt råstoffer med dine naboer!
Football Glory
Her har du et fullkomment, GRATIS online fotball-managerspill. Spillet er basert på kommunikasjon mellom ekte mennesker. Dette spillet er både gøy og veldig lett å lære seg!
Cycling Champion
Bli manager for ditt eget sykkel-team og led dem til seier! Alt du trenger er en internettleser, litt strategiske egenskaper og en interesse for sykling. Selvfølgelig er det gratis!
Charazay Basketball Manager
Charazay Basketball Manager er et "online" basketspill med brukere fra hele verden. Du kan registrere deg i dag, og motta ditt basketballlag som du kan trene GRATIS! Tren dine spillere, sett opp taktikk, og ta med hjem trofeet ;-) Det eneste som trengs, er en vanlig webleser.
Bootleggers
Har har du et gratis, hardbarka mafia-spill som foregår under alkoholforbudet i USA på '30-tallet. Spillet foregår online, og du trenger ikke laste ned noe for å spille det. Om du er klar for tommy-gun, utpressing og skikkelig Capone-følelse, er dette akkurat spillet for deg!
Freekick - online fotballspill
Gratis online fotballspill. Få ditt eget fotballag, kjøp og selg spillere, tren juniorer. Et fint spill for fotballinteresserte i alle aldre.
The Crims
The Crims er et online gangsterspill som man kan vinne penger i hvis man kommer høyt opp på den internasjonale topplisten!
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.
Leter du etter noe spesifikt innen online spill?