Spill & programvare: Simulatorer

Liker du å late som om du er i virkeligheten når du spiller? Her finner du simulatorspill der du kan late som om du flyr fly, kjører bil eller styrer tog.
  • Nyeste
Skjul detaljer
Algodoo Phun
Algodoo Phun er ett svenskutviklet fysikk-, sandbox- og byggeprogram som lar deg bygge konstruksjoner i 2D. Du kan også du dele dine «oppfinnelser» med andre brukere.
Energispillet
Energispillet er et simulatorbasert strategispill primært for elever i videregående skole. Spillet er et lærings- spill som fokuserer på aktuelle tema innen energi, miljø og klima og er sponset av næringslivet.
Rigs Of Rods
Rigs of Rods (også kjent som RoR), er en open source lastebil, bil, fly og båtsimulator. Du kan bevege kjøretøyet ditt i et 100% åpent landskap og det som skiller simulatoren fra de fleste andre er mer korrekt fysisk modellering av kjøretøy. For eksempel vil en kunne se en bil deformeres riktig når en krasjer i en fjellvegg.
FMS - Modellflysimulator
Her kan du laste ned en fullstendig gratis modellflysimulator. Du kan fly ulike typer fly og helikoptere i forskjellige landskap.
World Golf Tour
World Golf Tour er et meget bra online golfspill. Her kan entusiaster prøve seg på verdens mest eksklusive og utfordrende baner - helt gratis for både PC og Mac.
Project Torque
Project Torque er en gratis online bilracingsim. Den er gratis i utgangspunktet, det vil si at du kan kjøre og konkurrere gratis. En kan i tillegg, om ønskelig, kjøpe diverse oppgraderte biler for penger. Det er ikke et krav, og mange har mye moro uten å bruke penger. PC-ratt og pedaler er nesten et must, ihvertfall om en ønsker å oppnå svært gode rundetider.
Live for speed
Dette er et bilspill som man laster ned gratis, men som man også kan kjøpe oppgraderingsversjoner til. Det er mange muligheter i dette spillet, som ble kåret til det mest realistiske bilspillet i 1999. Du kan spille mot folk rundt omkring i verden og dele dine selvlagde "skins" (bildekor) med andre. Ps. Spillet kan spilles med piltastene og musen, men ratt og pedaler er anbefalt da mus og piler ikke gir den gode opplevelsen.
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.