Underholdning: Filmer og videosnutter

Her kan du finne en oversikt over hva nettet har å tilby av blant annet filmer og morsomme videosnutter.
  • Utvalgte
  • Nyeste
👁 Vis detaljer
Leie film fra SF Anytime
Istedenfor å betale abonnement måned for måned for å se på filmer, kan du kanskje like gjerne leie enkeltfilmer? Du finner tusenvis av filmer hos SF Anytime, prisen per film varierer.
Telenor OnlineTV med 3 gratis filmer
Visste du at du på en enkel måte kan registrere deg hos Telenors OnlineTV og nyte 3 gratis filmer helt gratis - uten å være kunde hos Telenor? OnlineTV spanderer tre leiefilmer og du kan velge fritt blant mer enn 3000 filmer.
TV-programmer fra NRK
På denne siden kan man laste ned noen av NRK sine TV-programmer helt gratis! Det eneste det krever er at man har en bit-torrent klient, siden filene er lagt ut som torrent filer. De står forklaring på siden hvordan man skal gjøre det, hvis man måtte lure på dette.
Voddler - hundrevis av gratis filmer å se
Noe kanskje ikke alle vet er at Voddler nå er fri for alle. I deres kategori for gratis filmer finnes det flere hundre en kan å se. Takk til Monica for tipset!
Morsomme TV-reklamer
For morsomme reklamer, reklamefilmer, tv-reklamer - you name it - anbefaler vi siden Reklamefilmer.com. De har både nye reklamer og et fyldig arkiv med reklamer som var på TV for en stund siden.
Voddler - gratis film
Voddler er en streaming-tjeneste som ligner Spotify, bare med film isteden for musikk. Masse gratis filmer i alle kategorier, og noen betalfilmer. Betal filmene koster bare fra 19-37 kroner, og man får ha dem i 24 timer. Registrering er nå frigitt og svært enkelt.
Gratis Jackass og Wildboyz episoder
Her kan du helt lovlig og gratis finne fulle episoder og klipp av Jackass og Wildboyz, kjent fra MTV.
Gratis Nitro Circus episoder
Her kan du se alle Nitro Circus episodene fra MTV gratis og uten reklame. Serien er sentrert rundt freestyle motocross utøver Travis Pastrana og hans venner.
Last inn flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.