Underholdning: Filmer og videosnutter

Her kan du finne en oversikt over hva nettet har å tilby av blant annet filmer og morsomme videosnutter.
  • Nyeste
Skjul detaljer
Telenor OnlineTV med 3 gratis filmer
Visste du at du på en enkel måte kan registrere deg hos Telenors OnlineTV og nyte 3 gratis filmer helt gratis - uten å være kunde hos Telenor? OnlineTV spanderer tre leiefilmer og du kan velge fritt blant mer enn 3000 filmer.
TV-programmer fra NRK
På denne siden kan man laste ned noen av NRK sine TV-programmer helt gratis! Det eneste det krever er at man har en bit-torrent klient, siden filene er lagt ut som torrent filer. De står forklaring på siden hvordan man skal gjøre det, hvis man måtte lure på dette.
Voddler - hundrevis av gratis filmer å se
Noe kanskje ikke alle vet er at Voddler nå er fri for alle. I deres kategori for gratis filmer finnes det flere hundre en kan å se. Takk til Monica for tipset!
Morsomme TV-reklamer
For morsomme reklamer, reklamefilmer, tv-reklamer - you name it - anbefaler vi siden Reklamefilmer.com. De har både nye reklamer og et fyldig arkiv med reklamer som var på TV for en stund siden.
Voddler - gratis film
Voddler er en streaming-tjeneste som ligner Spotify, bare med film isteden for musikk. Masse gratis filmer i alle kategorier, og noen betalfilmer. Betal filmene koster bare fra 19-37 kroner, og man får ha dem i 24 timer. Registrering er nå frigitt og svært enkelt.
Gratis Jackass og Wildboyz episoder
Her kan du helt lovlig og gratis finne fulle episoder og klipp av Jackass og Wildboyz, kjent fra MTV.
Gratis Nitro Circus episoder
Her kan du se alle Nitro Circus episodene fra MTV gratis og uten reklame. Serien er sentrert rundt freestyle motocross utøver Travis Pastrana og hans venner.
Star Wreck: In the Pirkinning
Star Wreck: In the Pirkinning er en science fiction parodi fra Finland. Filmen som er av vanlig spillefilmlengde er tilgjengelig for fri nedlasting.
Gratis South Park episoder
På denne siden kan du se alle South Park episodene GRATIS! South Park er en amerikansk animasjonsserie laget av Matt Stone og Trey Parker. Serien, som i USA har gått på Comedy Central siden 1997, følger fire åtteåringer: Eric Cartman, Kyle Broflovski, Stan Marsh og Kenny McCormick i den lille fjellbyen South Park.
Steal this film I
Fikk du ikke med deg første del av denne dokumentaren om piratvirksomhet? Da kan du laste den ned i full DVD kvalitet herifra, eller eventuelt i Ipod format om du ønsker det.
Steal This Film II
Steal This Film II er en dokumentarfilm om fildeling og hvordan dette påvirker samfunndet. Det oppfordres til at filmen lastes ned gratis ved hjelp av en torrent klient.
Filmsnutter
Last opp videoer og/eller se hva andre har lastet opp. Her finner du alt fra filmtrailere til videoblogg. I tillegg har de regelmessige konkurranser med DVD'er som premie.
Animasjonsprogram!
Her kan du animere dine egne videoer med strekmann og figurer du lager selv! Artig og gøy når du ikke har noe annet å gjøre! Du er bare én gratis nedlastning fra å bli den nye strekmann-animatøren!
VG Snutter
Det er en norsk side du kan laste opp filmer og selvfølgelig se andre filmer som andre har lastet opp! Noe alla youtube men med norsk innhold.
Gratis kino i Oslo!
Kinoteket er en tjeneste som tilbyr filmvisning i små digitale kinoer i biblioteket. På hovedbiblioteket kan du se film både i sofakroken i resepsjonen og i en egen liten kinosal. Det er også kinotek på Grünerløkka filial, Majorstuen filial og Oppsal filial. Filmvisningene er sponset, og derfor helt GRATIS! Les mer her...
Google Video
Google sitt videoarkiv øker for hver dag som går. Nå kan du også bruke søkemotoren til å søke gjennom filer på YouTube! Dette ser ut til å bli (nok en) suksess fra Google sin side, og er allerede regnet som den beste søkemotoren for videosnutter på nett.
Bolt .
Bolt er en side hvor du kan søke etter alle type filmer og vieosnutter. Veldig bra utvalg, helt supert hvis du skal leite deg fram til en eller annen musikkvideo.
Metacafe
Hos Metacafe finner du en menge morsomme filmsnutter! Noe á la Google Video, men her er det mer fokus på å presentere humoren.
Youtube
På youtube finner du et rikt utvalg av videoer av alle slags sjangerer, deriblant i de nyeste musikkvideoene.
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.