Nyttige tjenester: Hvordan lære å

Har du noen gang lurt på hvordan du kan lære å sjonglere, danse, spille gitar eller noe helt annet? Her finner guider til hvordan!
  • Nyeste
👁 Vis detaljer
Gratis teoriprøve for bil
Mengdetrening er viktig når man skal ta lappen, enten det gjelder praksis eller teori. Derfor er det kjekt at du kan ta gratis teoriprøver på nett. Fint at du kan ta disse prøvene uten å registrere deg.
Hvordan lære å legge eyeliner pent
Synes du det er vanskelig å legge eyeliner pent? Litt passende rundt øynene kan gi deg et mer åpent og våkent blikk. Klikk deg inn nedenfor for å lese tipsene du bør følge for å unngå tabbene som får deg til å se gammel og trøtt ut.
Gratis grunnkurs i kjemi
Kan du ikke så mye om kjemi fra før? Her får du en innføring i atomer og molekyler. Du lærer om periodesystemet og om kjemiske formler. Gjennom hele kurset vil du bli testet for å se om du får med deg alt sammen.
Gratis kurs i Adobe Photoshop CS6
Dersom du kostnadsfritt registrerer deg som bruker på nettstedet Utdannet.no, får du tilgang til et gratis kurs i Photoshop. Du lærer det meste grunnleggende som gjør deg i stand til å bruke den omfattende programvaren for bildebehandling.
Hvordan sette akkorder til en melodi - gratis ebok
Har du lyst på en gratis eBok om å sette akkorder til en melodi? Og i tillegg få jevnlige tips og råd rett til epostkassa di? Meld deg på nyhetsbrevet og få din gratis eBok, tips og råd.
Photoshop-opplæring - norske undevisningsfilmer
Vil du lære deg foto og eller Photoshop? Gjennom denne nettsiden finner du en samling av ulike videoklipp som viser deg hvordan du gjør ulike ting i Photoshop, med norsk forklaring!
Lær deg Photoshop
Svenske moderskeppet.se er en gjeng som legger ut smarte tips til hvordan man kan bli bedre i Photoshop. Du kan se videoer online eller laste ned for eget bruk. Går vel greit med litt svensk for å lære Photoshop?
Gratis e-bok om gatefotografering
Er du interessert i fotografering og kanskje særlig gate-fotografering, kan du lære mye i denne e-boken som du kan laste ned helt gratis.
Last inn flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.