Nyttige tjenester: Hvordan lære å

Har du noen gang lurt på hvordan du kan lære å sjonglere, danse, spille gitar eller noe helt annet? Her finner guider til hvordan!
  • Nyeste
Skjul detaljer
Gratis teoriprøve for bil
Mengdetrening er viktig når man skal ta lappen, enten det gjelder praksis eller teori. Derfor er det kjekt at du kan ta gratis teoriprøver på nett. Fint at du kan ta disse prøvene uten å registrere deg.
Hvordan lære å legge eyeliner pent
Synes du det er vanskelig å legge eyeliner pent? Litt passende rundt øynene kan gi deg et mer åpent og våkent blikk. Klikk deg inn nedenfor for å lese tipsene du bør følge for å unngå tabbene som får deg til å se gammel og trøtt ut.
Gratis grunnkurs i kjemi
Kan du ikke så mye om kjemi fra før? Her får du en innføring i atomer og molekyler. Du lærer om periodesystemet og om kjemiske formler. Gjennom hele kurset vil du bli testet for å se om du får med deg alt sammen.
Gratis kurs i Adobe Photoshop CS6
Dersom du kostnadsfritt registrerer deg som bruker på nettstedet Utdannet.no, får du tilgang til et gratis kurs i Photoshop. Du lærer det meste grunnleggende som gjør deg i stand til å bruke den omfattende programvaren for bildebehandling.
Hvordan sette akkorder til en melodi - gratis ebok
Har du lyst på en gratis eBok om å sette akkorder til en melodi? Og i tillegg få jevnlige tips og råd rett til epostkassa di? Meld deg på nyhetsbrevet og få din gratis eBok, tips og råd.
Photoshop-opplæring - norske undevisningsfilmer
Vil du lære deg foto og eller Photoshop? Gjennom denne nettsiden finner du en samling av ulike videoklipp som viser deg hvordan du gjør ulike ting i Photoshop, med norsk forklaring!
Lær deg Photoshop
Svenske moderskeppet.se er en gjeng som legger ut smarte tips til hvordan man kan bli bedre i Photoshop. Du kan se videoer online eller laste ned for eget bruk. Går vel greit med litt svensk for å lære Photoshop?
Gratis e-bok om gatefotografering
Er du interessert i fotografering og kanskje særlig gate-fotografering, kan du lære mye i denne e-boken som du kan laste ned helt gratis.
Programvareskolen
Dersom du er interessert i å lære mer om bildebehandling og andre lignende programmer, bør du ta en titt på videoleksjonene til Programvareskolen. Videoene omhandler programmene Photoshop, InDesign, Illustrator, Dreamweaver, Premiere, After Effects og ZBrush.
Gratis kurs og læringsvideoer
På denne siden finner du en samling av norske kurs du kan delta på helt gratis. Du finner også læringsvideoer sortert etter kategori. Hva passer vel bedre for en kunnskapssulten gjerrigknark?
Informasjon om kildesortering
Etter hvert som stadig mer av avfallet vårt skal og bør sorteres til gjenvinning, blir informasjonsbehovet stadig større. Sortere.no er et enkelt nettsted med informasjon om hvordan du kan kildesortere der du bor. Særlig liker vi at man kan få info om forskjellige produkter og hva man bør gjøre med dem.
Lær å spille gitar på nett
Lyst til å lære å spille gitar? Da kan justinguitar.com være noe for deg - disse tilbyr ulike gratisleksjoner på sine sider. Ressursrik og bra side.
Gratis forelesninger fra Berkeley
Det amerikanske toppuniversitetet Berkeley, som ligger under University of California, legger nå ut en del av sine forelesninger på YouTube. Er det på tide med litt faglig påfyll innenfor for eksempel fysikk, biologi, pysykologi og IT er dette en side du må besøke.
Gratis frisørtips
Her finner du råd og veiledning om pleie av håret, hva slags utstyr du trenger, og hvilke styling- og hårpleieprodukter som passer de forskjellige hårtypene. Vel og merke er de produktene spesifisert kun fra Define selv...
Gratis undervisningsvideo
Teoritester.no er tidligere registrert hos oss med 2 stk. GRATIS teoriprøver. Nå har de også utviklet en video og et hefte som omhandler sikkerhetskontroll. 36 minutters GRATIS video er tilgjengelig for alle som forbereder seg på teori- og praktisk eksamen!
Prøv deg på teoriprøven
Teoritester.no er en ny GRATIS tjeneste hvor du kan teste dine teorikunnskaper for personbil - klasse B. Teoritester.no passer utmerket som øvelse før teorieksamen eller for å friske opp dine kunnskaper.
Estrategi
Du vet sikkert hvor viktig det er at websider som skal selge noe er oversiktelige og godt utformet. Nå kan du lære deg å skrive websider som selger! Estrategi viser seg å være et seriøst nettmagasin som kommer med nyttige ressurser for strategisk bruk av internett. For tiden er det også mulig å melde seg på et gratis epost-kurs.
Hvordan spare penger?
Denne siden gir deg en god beskrivelse på hvordan en ekte gjerrigknark skal være! Hver krone teller. For mange nyttige tips, sjekk ut siden! Er du en dreven gjerrigknark kan du kanskje også bidra med noe? =)
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.