Gratis programmer: Lyd og video

Liker du å ha muligheten til å høre på eller redigere lyd og video uten at det koster skjorta? Her finner du de beste alternativene.
  • Nyeste
👁 Vis detaljer
Gratis lydredigeringsprogram
Med Audacity kan du ta opp, konvertere, mikse, klippe, fjerne hakk og redigere MP3, WAV Ogg Vorbis og AIFF filer. Programmet er lett å bruke for alle, men inneholder likevel avansert funksjonalitet.
WAX
WAX er et open source alternativ til videoredigeringsprogam som Windows Movie Maker (WMM). Det som gjør dette til et bra program er at du kan redigere med mer en et filmklip av gangen (multi track for både fil og lyd). Den har også et høyere effektspekter en WMM, med ting som Krom Key (Green Screen), 3D manipulering av filmklip. I tilegg er alle de innebygde effektene animerbare, det vil si de kan endres på gjenom hele filmen. Det finnes også en mengde overganger og effekter du kan bruke fra andre film redigerings program.
SharePod
SharePod er et gratis program som lar deg ta backup av musikk og video fra din iPod Touch eller iPod Nano. Du kan videre legge til og redigere spillelister, legge til sanger og videoer samt redigere tags. Ypperlig hvis du eksempelvis trenger backup av musikken på din iPod i MP3 format.
Synkroniser din iPod med flere iTunes-bibliotek
Lei av at du bare kan synkronisere din iPod med ditt eget iTunes bibliotek? Mojo gir deg muligheten til å også synkronisere med dine venners biblioteker over nett!
Hypercam
Med Hypercam kan du ta opp ting du gjør på PC'en og spille det av senere. Programmet gjør nesten det samme som CamStudio.
DivX - den nye videoformatstandarden
DivX har på mange måter blitt standarden i videoformat ved siden av .avi formatet. DivX spilleren er gratis, men en utvidet bundle med mulighet for å lage egne DivX DVD filer koster penger.
WinAmp - gratis musikkavspillingsprogram!
WinAmp er selve standarden i musikkavspilling. Programmet leser alle formater - inkludert videoformater, er skinable og har de fleste radiokanalene i selve programmet. Programmet har også langt flere funksjoner enn Windows Mediaplayer. Men det aller beste er at det er helt gratis!
gratis trommemaskin
Gratis lett forståelig trommemaskin.godt verktøy for de fleste som driver med musikk digitalt
Last inn flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.
Leter du etter noe spesifikt innen lyd og video | gratis programmer?
Mp3