Gratis programmer: Lyd og video

Liker du å ha muligheten til å høre på eller redigere lyd og video uten at det koster skjorta? Her finner du de beste alternativene.
  • Nyeste
Skjul detaljer
Gratis lydredigeringsprogram
Med Audacity kan du ta opp, konvertere, mikse, klippe, fjerne hakk og redigere MP3, WAV Ogg Vorbis og AIFF filer. Programmet er lett å bruke for alle, men inneholder likevel avansert funksjonalitet.
WAX
WAX er et open source alternativ til videoredigeringsprogam som Windows Movie Maker (WMM). Det som gjør dette til et bra program er at du kan redigere med mer en et filmklip av gangen (multi track for både fil og lyd). Den har også et høyere effektspekter en WMM, med ting som Krom Key (Green Screen), 3D manipulering av filmklip. I tilegg er alle de innebygde effektene animerbare, det vil si de kan endres på gjenom hele filmen. Det finnes også en mengde overganger og effekter du kan bruke fra andre film redigerings program.
SharePod
SharePod er et gratis program som lar deg ta backup av musikk og video fra din iPod Touch eller iPod Nano. Du kan videre legge til og redigere spillelister, legge til sanger og videoer samt redigere tags. Ypperlig hvis du eksempelvis trenger backup av musikken på din iPod i MP3 format.
Synkroniser din iPod med flere iTunes-bibliotek
Lei av at du bare kan synkronisere din iPod med ditt eget iTunes bibliotek? Mojo gir deg muligheten til å også synkronisere med dine venners biblioteker over nett!
Hypercam
Med Hypercam kan du ta opp ting du gjør på PC'en og spille det av senere. Programmet gjør nesten det samme som CamStudio.
DivX - den nye videoformatstandarden
DivX har på mange måter blitt standarden i videoformat ved siden av .avi formatet. DivX spilleren er gratis, men en utvidet bundle med mulighet for å lage egne DivX DVD filer koster penger.
WinAmp - gratis musikkavspillingsprogram!
WinAmp er selve standarden i musikkavspilling. Programmet leser alle formater - inkludert videoformater, er skinable og har de fleste radiokanalene i selve programmet. Programmet har også langt flere funksjoner enn Windows Mediaplayer. Men det aller beste er at det er helt gratis!
gratis trommemaskin
Gratis lett forståelig trommemaskin.godt verktøy for de fleste som driver med musikk digitalt
Gom Player - gratis mediespiller
Supert videoavspillings-program som leser en haug av ulike formater inkludert DVD. Codec laster programmet ned om den ikke allerede er installert. Best av alt programmet er helt gratis.
Dizzler
Dizzler er et gratis nedlastbart program som tillater brukere til å søke online og spille gratis musikk, video, spill og radiostasjoner på deres datamaskin eller mobile enhet. Utrolig godt utvalg. Bør prøves!
CamStudio - Lag skrivebordsvideoer
Med dette gratisprogrammet kan du lage videoer av ting du gjør på skrivebordet på PC'en din (desktop capture). Det kan brukes hvis du skal vise noen hvordan man endrer på en innstilling i Windows, bruker en programvare eller liknende. Alt kan lagres til videoformatet AVI eller eksporteres til SWF.
iTunes
Med iTunes kan du kjøpe det nyeste innen musikk, podcaster og lydbøker og laste ned gratis podcaster. Du kan bruke alt innholdet på Mac eller PC. Programmet er nærmest et must for den som bruker iPod, og har etter hvert utviklet seg til å bli et godt dugelig multimediaprogram. Og ikke minst - det er gratis å laste ned og bruke!
Gratis lydredigering
Gratis og godt kryss-platforms lydredigeringsprogram. Audacity er fri, åpen kildekode-programvare for å spille inn og redigere lyder. Det er tilgjengelig både for Mac OS X, Microsoft Windows, GNU/Linux og andre operativsystem. Les mer om programmet her, samt sjekk ut linken for nedlasting.
VideoLAN
Gratis avspillings- program som spiller nesten ALLE filtyper. Programmet er enkelt å bruke og fungerer bra. Dessuten kan du bruke det i alle typer operativsystemer!
Songbird - en konkurrent til iTunes
Songbird er en god "open source" konkurrent til iTunes. Songbird baserer seg på mozilla firefox og sorterer musikken på en enkel og oversiktelig måte. Programmet støtter Mac og alt fra Windows 2000 og oppover.
MediaPortal
Media Portal er en mediaplayer-klone som det foreløpig bare har kommet ut få versjoner av.Likevel er listen med funksjoner imponerende. MediaPortal gir allerede nå en TV-vennlig innfallsvinkel til musikk, filmer, bilder, TV- og radioprogrammer gjennom PCen. Du kan dessuten laste ned manssevis av plug-ins, også disse er gratis.
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.
Leter du etter noe spesifikt innen lyd og video | gratis programmer?
Mp3