Nyttige tjenester: Oversettelse

Alle gjerrigknarker som trenger å oversette noe raskt, billig, men uten garanti finner bra tjenester her.
  • Nyeste
Skjul detaljer
Verktøy som blant annet oversetter fra bokmål til nynorsk og omvendt
Apertium er en internettside som oversetter ord og tekst fra diverse språk til andre. Nå skal det jo sies at ingen oversettelsesverktøy på internett er perfekte, men de kan absolutt hjelpe deg et godt stykke på vei.
Tekst til tale
Gratis tekst til tale demo! Her kan du velge mellom mange språk i begge kjønn. Perfekt til f.eks. blinde og mennesker som bare lurer på hvordan man uttaler diverse ord og setninger på det valgte språket!
Oversettelse av profesjonelle translatører
Her kan du oversette kortere tekster fra norsk til engelsk - helt gratis. Oversettelsen er ikke maskinell som andre gratisoversettelser, men 100% menneskelig og profesjonell. Maks 75 ord per innsending. Du får svar innen et par dager.
elTranslador
elTranslador oversetter spansk tekst til norsk. Det finnes en ordliste som er søkbar og inneholder mer enn 100 000 ord og fraser, spansk, norsk og engelsk. Det kan søkes med * foran eller etter ord eller deler av ord.
Gratis tysk-norsk norsk-tysk ordbok
Heinzelnisse er en ordbok som oversetter fra tysk til norsk og omvendt. Den er helt gratis og nedlastbar. I tillegg finnes en Mini Edition som kan kjøres på mange typer PDA.
Gratis ordbok
På denne siden kan du oversette ord fra engelsk til 16 andre språk, og fra disse 16 språkene til engelsk igjen! En glimrende samling ordbøker på nett.
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.