Gratis programmer: Kontor og firma

Gjerrigknarker med eget firma vil selvfølgelig ikke betale for mye for faktureringsprogrammer, nettbutikker og liknende. Derfor finner du gratis software for kontor og firma i denne kategorien.
  • Nyeste
Skjul detaljer
Gratis Office 365 fra Microsoft
I september kom nyheten om at Microsoft gir bort gratis Office 365 til veldedige organisasjoner i 40 land. Dessverre skjer ikke dette i Norge foreløpig, så Gjerrigknarken anbefaler foreløpig heller to andre glimrende alternativer.
Bruk LibreOffice som gratis alternativ til Microsoft Office
LibreOffice er en kontorprogramvare som er helt gratis og fungerer kjekt som et gratis alternativ til Microsoft Office. I LibreOffice finner du tekstbehandling, regneark, presentasjon osv. Det mangler kun e-postprogrammet for å gjøre programvaren like god som Microsoft Office. Perfekt for elever og studenter og andre som ikke vil kaste bort kroner på Office.
Oracle SQL Developer
Oracle SQL Developer er et gratis, grafisk verktøy som kan brukes i forbindelse med utvikling av databaser. Programmet kan også konfigureres til å fungere med MySQL-databaser i tillegg til Oracle-databaser. Oppskriften for å konfigurere for MYSQL finner du i følgende blogginnlegg.
Synkroniser mobilen din og Google Calendar
GooSync synkroniser avtaleboken din på mobilen din med Google Calendar i begge retninger - gratisversjonen av tjenesten lar deg synkronisere avtaler opptil 30 dager på forhånd.
Rainlendar
Rainlendar er en genial kalender og planleggingsprogram som ligger i bakgrunnen av skrivebordet ditt hele tiden. Blant funksjonaliteten finnes todo liste, avtalebok og alarmer og varsling. Du kan laste ned Lite versjonen av programmet gratis.
Multikonverteringstjeneste
Her finner du en gratis online konverterer som konverterer et utall ulike dokumentformater frem og tilbake. Du kan konvertere video, lyd, bilder, arkiver, tekst, databaser og mer. Tjenesten aksepterer filstørrelser på opptil 150 Mb!
NeoOffice for Mac
OpenOffice for Windows har lenge vært gratis-versjonen av Microsoft Office. For Mac-brukere finnes det også et gratis alternativ som heter NeoOffice. Et flott program for deg som vil ha et enkelt skrive- og regnearkprogram. Programmet er helt gratis!
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.