Sparetips: Student

Mange tror studenter lever i sus og dus, men som oftest må studenter spare mer enn andre. I denne kategorien finner du tips som spesielt gjelder for studenter.
  • Utvalgte
  • Nyeste
Skjul detaljer
HOLD belønner studenter som tar pause fra mobilen
Laster du ned Hold-appen og aktiverer den når du er på studieplassen, kan du samle poeng for hvert 20. minutt du ikke bruker mobilen. Poengene kan senere tas ut i belønninger - f.eks. i flaxlodd. Det kan jo absolutt lønne seg!
Er du student: Bruk støtteordningene til studentsamskipnadene
Et av de beste sparetriksene for studenter er å benytte seg av støtteordningene til studentsamskipnadene! De dekker ofte deler av studentenes utgifter til lege, tannlege, fysioterapeut, kiropraktor, psykolog, medisinske utgifter, transportutgifter (krever legeerklæring) osv.
Gratis skolebøker for "fattige" studenter
Her kommer et tips til nåværende og aspirerende studenter. Som vår tipser sier: Jeg har avsluttet master nå nettopp, og fem års studie for en «fattig» student er tøft. Pensumbøkene blir gjerne oppdaterte nesten hvert år, slik at det også er vanskelig å kjøpe brukte bøker.
Legathåndboka for en slunken kasse
Bøker i seg selv gir økt kunnskap, men Legathåndboka er nok den mest økonomisk innbringende. Boken som kommer i nytt opplag hvert eneste år inneholder en samlet oversikt over stipendier og legater i Norge. Enten du er student eller satser på videreutdanning kan du finne utrolig mange muligheter til å få noen ekstra kroner i kassen.
Enkle metoder for å spare gryn
Er du fattig student eller uten arbeid, kan det lett bli vanskelig å kjøpe gaver og diverse annet nødvendig utstyr. Det finnes mange måter for å spare noen kroner, her finner du noen greie tips fra brukeren Moldefk.
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.