< >
Annonse:

Er du student: Bruk støtteordningene til studentsamskipnadene

Er du student: Bruk støtteordningene til studentsamskipnadene Et av de beste sparetriksene for studenter er å benytte seg av støtteordningene til studentsamskipnadene! De dekker ofte deler av studentenes utgifter til lege, tannlege, fysioterapeut, kiropraktor, psykolog, medisinske utgifter, transportutgifter (krever legeerklæring) osv.

Prosentandelene, egenandelene og refusjonsbeløp per. semester eller skoleår, samt søknadsfrister, kommer helt an på studentsamskipnaden, så sjekk med samskipnaden der du studerer.

En studentsamskipnad er til for studentene, men de skal også gå i pluss og tjene penger, så disse støtteordningene er gjerne litt gjem. - Mange studenter vet ikke så mye om disse, forteller tipseren Akidiri til Gjerrigknark.com. Man finner ofte informasjon om dette om man søker på nettet eller henvender seg til samskipnadene. En våken student som har behov for det, kan spare flerfoldige tusen kr på dette i løpet av studiene.

Hvis man tar utgangspunkt i et refusjonsbeløp på 2 000 kr per. semester, kan en student få tilbakebetalt max. 12 000kr (bachelor), 16 000 kr (master 4 år), 20 000 kr (master 5 år).

Er du student? Sjekk med din studentsamskipnad!

Tilbyder: Gjerrigknark.com
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: