Gratis programmer: Undervisning

Her kan du finner programmer og spill som er ment til undervisningsformål.
  • Nyeste
Skjul detaljer
Program for å laste ned fra YouTube
«Free YouTube Downloader» -programvaren lar deg enkelt laste ned lyd- og videospor fra YouTube-videoer og konvertere de til et format du kan spille på PC, musikkspiller, iPhone, iPad, mobil eller tablet. Formatene som er støttet er avi, wmv, mov, mp3, mp4.
Lær om den fantastiske kroppen vår
Her finner du et interaktivt program man kan laste ned gratis der kan man lære om hele menneskekroppen i 3D.
Få datamaskinen til å snakke Norsk
Er du lesesvak? LingSpeak Arne snakker teksten høyt for deg. Alt den behøver som input er teksten du vil ha opplest. LingSpeak Arne er en kunstig norsk stemme basert på en førstegenerasjons talesyntese.
Clue
Gratis demo fra den gode ordboka Clue. Demoen er gratis i 30 dager og man kan velge blandt ulike språk. Perfekt å laste ned før en viktig prøve.
Gratis tysk-norsk norsk-tysk ordbok
Heinzelnisse er en ordbok som oversetter fra tysk til norsk og omvendt. Den er helt gratis og nedlastbar. I tillegg finnes en Mini Edition som kan kjøres på mange typer PDA.
Stavkirker
Dette er den eneste vitenskapelige hjemmesiden om middelalderens stavkirker i Norge. I mange andre land er tilsvarende sider lagt på Intranet til bruk bare for forskere og studenter på universiteter og høyskoler. Her får du alt - Gratis!
LEO: Bokmål til Nynorsk oversetter
Leo er et lite program som hjelper deg å oversette fra bokmål til nynorsk. Programmet er helt gratis, og svært enkelt å bruke. Det oversetter ikke helt perfekt men er til stor hjelp.
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.