< >
TIPS: Vinn iPhone XS, Playstation Pro, Ipad, flaxlodd og sjokolade i Gjerrigknarkens Julekalender!
Annonse:

Utnytt krigen om strømkundene til din fordel

Utnytt krigen om strømkundene til din fordel Det er krig i strømmarkedet og du som forbruker har alt å tjene på det. Nå kan du få 500 kroners avslag på både Lefdal og Elkjøp om du velger å bytte strømleverandør. Spørsmålet er om en kan bytte flere ganger og få flere rabatter? ;) Trykk her for å besøke »

Mange kvier seg for å bytte strømleverandør i den tro at dette er vanskelig. Det er det på ingen måte, og når du også får 500 kroner for å gjøre det er det bare å vente på riktig tidspunkt!

Gjerrigknarken Sjøl gjorde det for en tid tilbake. Vaskemaskinen var gåen og sang på siste verset. Da var det bare å se seg ut en passende vaskemaskin (selvfølgelig allerede på salg) på Elkjøp og ta turen opp til nærmeste butikk. Alt en måtte gjøre var å fortelle selgeren at en ønsket å benytte seg av tilbudet om 500 kroners avslag for å bytte til NorgesEnergi, og vips var det i boks! 500 kroners avslag på en vaskemaskin som allerede var satt ned 1000 kroner. Slikt varmer en gjerrigknarks hjerte!

Så er spørsmålet: Går det an å benytte seg av dette tilbudet flere ganger? I teorien ja. I følge konkurransetilsynets nettsider kan du bytte kraftleverandør so ofte og mange ganger du ønsker så sant du ikke har en fastprisavtale med bindingstid. Sånn sett så kunne du ha benyttet deg av det nevnte tilbudet hos Elkjøp en dag, neste dag byttet til en annen kraftleverandør, for så å benytte det samme tilbudet med 500 kroners gavekort på Lefdal den tredje dagen.

I praksis er det imidlertid slik at du ikke kan skifte leverandør oftere enn én gang hver tredje til fjerde uke, grunnet at nettleverandøren trenger tid til å registrere endringene sine i sitt system. Spørsmålet er så om en tar tiden til hjelp om en i praksis kan utnytte tilbudet flere ganger, eller om det finnes begrensninger hos NorgesEnergi, Lefdal eller Elkjøp som kun sier at du kan benytte tilbudet en gang?

Vi har ikke funnet noen betingelser som sier at dette ikke går an, men vi hører gjerne fra deg om du har noen som helst erfaring med dette – eller har klart å benytte tilbudet flere ganger!

OBS: Eksisterende strømabonnement må være registrert på den som handler, ellers kan du ikke få byttet til NorgesEnergi.

Tilbyder: NorgesEnergi
Leter du etter noe spesifikt?