< >
Annonse:

Spis gratis mat - reduser matbudsjettet til 500 kroner per måned!

Spis gratis mat - reduser matbudsjettet til 500 kroner per måned! I mange matbutikker er de rett og slett dårlige til å beregne hva som selges av matvarer opp mot hva som faktisk bestilles inn. Dette fører til at MYE mat, drikke og godteri må kastes på grunn av varens datostempel. Dette kommer ekte gjerrigknarker til gode!

Datostempling og best før-datoer har alltid god sikkerhetsmargin og skal ta høyde for mange eventualiteter. Det vil si at det i de fleste tilfeller er 100% trygt å spise en matvare, ofte lenge etter at datostemplingen har gått ut. Typiske konserverte produkter kan være fint spiselige i år etter datomerkingens utløp.

Er du komfortabel med å spise mat som har "gått ut på dato" gjør du som følger: Lørdag, søndag og mandag kveld er det full gratisbuffet i "søppelkassene" ved varemottaket/vareinngangen hos mange butikker. Ta deg en tur og se hva du finner!

Få gratis mat!

Dette høres kanskje uappetittlig ut, men vår tipser, Raymond, forteller om en som eksempelvis hentet 35 pakker karbonadedeig som fortsatt hadde en 1-2 dager igjen før "best-før datoen". Disse gikk så rett i fryseren. Dette tilsvarer varer for over 1500 kroner som han fikk gratis.

Raymond forteller videre om folk som henter søppelsekker med helt fin frukt, grønnsaker og sjokolade - man kan finne det meste! Og verst av alt er at maten ligger ferdig fordelt og sortert i poser. Maten er dessuten forseglet og i "søppelkassene" ligger maten kun sammen med annen mat, så en kan heller se på det som en oppbevaringsboks for mat som ikke er lov å selge!!

Det er fritt frem og forsyne seg fra butikkens søppelkasser

Flere av hans bekjente har fryseren og kjøleskapet fullt av mat, samtidig som matbudsjettet har gått fra 4000-5000 kr per måned og ned til rundt 500 kroner. Du bør dessuten lese min artikkel om hvordan du bruker fryseboksen aktivt for å få mest mulig glede av dette tipset!

Avslutningsvis forteller Raymond at han synes at det er synd at lovverket nekter butikkene å fordele denne maten ut til f.eks suppekjøkken eller Røde Kors. Dette er hel fin mat, som kunne ha kommet mange mennesker til gode. Gjerrigknarken Rune er helt enig!

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:

Fatal error: Using $this when not in object context in /home/gjerri98/www/_v2/classes/CategoryPage.class.php on line 236