< >
Annonse:

Hvordan sende gratis SMS

Hvordan sende gratis SMS Er du fortsatt på jakt etter muligheter for å sende gratis SMS? Hos Gjerrigknarken får du tipsene du har nytte av, og du slipper å lete opp tjenester som lokker med gratis SMS, men som faktisk er rådyre abonnementstjenester.

Alle har ikke dyre mobilabonnementer hvor alt er inkludert

Mange tror kanskje at «alle» har mobilabonnementer som inkluderer fri bruk av SMS, men så er langt fra tilfelle. Når så mange uansett bruker datamaskinen, kan det være like kjekt å bruke en tilbyder på nett som tilbyr gratis SMS.

I første omgang har vi funnet to tjenester på nett som faktisk gir deg gratis SMS uten at du må betale noe som helst.

Send gratis SMS - Gjerrigknarken tipser

Biip.no - Send ubegrenset med SMS (men med reklame)

Biip er et nettsamfunn, men du kan registrere deg der helt kostnadsfritt for å benytte deres tjeneste for gratis SMS.

Registreringen er litt omstendelig i våre øyne, men etter 3-4 minutter er vi i gang. Du må sende REG til 2025 for å starte registreringsprosessen på  og legge inn passende data om deg selv. Du velger hva slags informasjon du vil angi, dette er tross alt et nettsamfunn.

Fordelen med denne tjenesten er at du kan sende ubegrenset gratis SMS hver måned. Pussig nok fyller Biip opp SMS’ene dine med reklame, men bare dersom du lar det være plass igjen.

Moralen er altså enkel: Fyll opp meldingen med alt du måtte ha å si, da blir det ikke plass igjen til reklame. Du kan kun sende en melding i minuttet. Du aksepterer forresten å få tilsendt reklame fra Biip.no når du blir gratismedlem der, så det må du ta i betraktning.

Eurobate - Send 10 SMS om dagen (men med reklame)

Eurobate er en gammel klassiker i gratis SMS-bransjen. De har tatt steget over til Facebook, der du via en app kan sende 10 gratis SMS om dagen.

Du kan få ekstra SMS ved å poste noe blabla på veggen din (kjekt tips: Post kun synlig for deg selv, så får du en SMS i tillegg, deretter sletter du ganske enkelt statusen!) eller invitere venner (ikke sikkert dine venner liker slik spam).

Vi har testet denne tjenesten. Eurobate klarer å komme med litt egenreklame i meldingene, og vi antar også at du ved å bruke dette firmaet vil oppleve litt reklame i ny og ne.

Send gratis SMS

Gratis SMS fra mobiltilbyderne

De fleste store mobiltilbyderne tilbyr deg å sende SMS fra sine kundesider. Det betyr som oftest at du må logge på for å kunne sende slike.

Tele2 har dog en mer tilgjengelig variant på sin Facebookside. Appen gir deg mulighet til å sende SMS gratis fra Facebook. Dessverre er Tele2 sin gratismulighet nå kun tilgjengelig for Tele2 sine egne kunder (i motsetning til tidligere).

Vi oppfordrer deg til å logge inn på kundesidene til din respektive mobiltilbyder for å se hva de tilbyr av gratis SMS-tjeneste.

Siden vi ikke ønsker å bruke penger på å bli kunder hos de forskjellige tilbyderne, håper vi DU kan fortelle oss om du kan sende gratis SMS fra din leverandør. Skriv din kommentar nedenfor!

VI vet i alle fall at One Call og Chess har disse mulighetene.

Fri bruk av SMS, MMS og ringeminutter

Du har sikkert fått med deg at mange tilbydere nå gir oss kunder anledning til å inngå abonnement som inkluderer fri bruk av bl.a. SMS. De fleste er like i pris og tilbyr stort sett det samme. Dessverre mangler vi den utpregede konkurransen som vi hadde i Norge for noen år tilbake.

Men som så ofte før, de store er de dyreste (Telenor med 800 MB data til kr 249, Netcom med bare 200 MB data til kr 199 og Tele2 som har 1000 MB i sitt abonnement til kr 249) og de lar vi være å å nevne (okay, nå har vi nevnt dem likevel).

Talkmore

Talkmore sitt abonnement FRI TSM 1GB koster kr 199 i måneden og inkluderer 1000 MB data, fri tale, fri SMS og fri MMS.

Telio

Telio sitt program Fri Bruk + 1000 MB data har også fri tale, fri SMS og fri MMS til en pris av kr 199 i måneden.

Chess

Chess Sjakk Matt har en månedspris på kr 199. Prisen inkluderer 1000 MB data, fri tale, fri SMS og fri MMS.

One Call

Folkepakka til One Call har en månedspris på kr 199. Prisen inkluderer 1000 MB data, fri tale, fri SMS og fri MMS.

Djuice

Djuice nonstop M har en månedspris på kr 199. Prisen inkluderer 1000 MB data, fri tale, fri SMS og fri MMS.

Tilbyder: Gjerrigknark.com
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Leter du etter noe spesifikt?