< >
Annonse:

Ta ut Trumf-bonusen din nå med en gang

Ta ut Trumf-bonusen din nå med en gang Visste du at Trumf-kundene har 1,2 milliarder kroner stående i bonus hos Norgesgruppen? Det gir ingen rente og bare fordeler til eierne, ikke deg. - Ta derfor ut Trumf-bonusen med en gang, oppfordrer Gjerrigknarken Rune. Trykk her for å besøke »

- Aldri før har Trumf-kunder hatt så mye på konto. Det har sammenheng med satsingen på Kiwi Pluss og at vi doblet bonus på frukt og grønt til femten prosent, sier kommunikasjonsjef Kristine Aakvaag Arvin i Kiwi til Nettavisen.

I motsetning til Æ-appen hos Rema 1000 som gir direkte rabatt i kassen, har Coop og Trumf egne systemer der man samler bonus etter hvert som handler i de tilhørende butikkene. 

Hos Coop får medlemmene i alle fall litt rente på pengene som er innestående på konto, men hos Trumf gis det absolutt ingen rente i det hele tatt. Det er derfor totalt bortkastet å la pengene stå ubrukt, mener Gjerrigknarken Rune.

- Jeg overfører med jevne mellomrom både Coop- og Trumf-bonusen til min vanlige bankkonto. På den måten kan jeg selv kontrollere hva disse opptjente kronene skal brukes til, forteller Rune Kaino Nikolaisen fra Gjerrigknark.com.

Her ser du mine siste bonusuttak:

Trumf - bonusuttak

Gjerrigknarkens råd til alle Trumf-kunder

Du har 3 muligheter til å bruke Trumf-bonusen du har spart opp:

  • 1. Overfør hele eller deler av Trumf-saldoen til din bankkonto. Dette er helt gebyrfritt.
  • 2. Dersom du er SAS Eurobonus-medlem, kan du overføre penger til din Eurobonus-konto.
  • 3. Du kan aktivere et bonusuttak på inntil 1 000 kroner som kan brukes hos Meny, Jacob's, Spar, Eurospar og Joker.

Min anbefaling er enkel: Overfør pengene til din bankkonto NÅ - da har du full styring på hvordan du bruker pengene. Ikke la Norgesgruppen sope inn penger på å ha over en milliard kroner innestående på sine bankkonti.

Diskuter gjerne med meg og andre på Facebook om saken:

Tilbyder: Norgesgruppen