< >
Annonse:

Få reseptfrie varer billigere hos Apotek1 ved å bestille først på nett

Få reseptfrie varer billigere hos Apotek1 ved å bestille først på nett Skal du handle reseptfrie varer hos Apotek1, lønner det seg å sjekke nettsiden deres først. Flere tipsere forteller at de sparte gode penger på å legge inn bestilling på nett først og deretter hente dem gratis i det fysiske apoteket! Trykk her for å besøke »

Her er flere historier som bekrefter at det er mer lønnsomt å bruke nettet først:

En kunde forteller:

"Jeg var i dag på Apotek1 for å kjøpe Voltarol forte 23,3mg/g gel 50g. På apoteket kostet denne kr 221,90. I nettbutikken koster akkurat samme vare 129 kroner. Jeg påpekte dette og fikk beskjed om at på noen varer er det veldig forskjell og dette har med kostnader for leie av lokaler etc. Jeg nevnte Klikk-og-hent til ekspeditøren, men fikk ikke inntrykk av at det var mulig... Nå sitter jeg hjemme og sjekker dette og i følge nettsiden kan jeg hente samme vare på via Klikk-og-hent etter kun 1 time på hverdager! Til prisen av kr 129. Dette synes jeg rett og slett er dårlig kundebehandling, loppe oss kunder for nesten dobbel pris for en vare - når den kan hentes i butikken hos dere om jeg bare forhåndsbestiller den via Klikk-og-hent."

Johanne forteller 1. mars 2023:

"Jeg skulle kjøpe limfritt Norgesplaster. Denne koster 64 eller 64,90 om du kjøper den over disk. Jeg sto derfor i butikken og bestilte klikk og hent. Da kostet det 39 kr. Enorm forskjell. Og det på en vare. Dette bør opplyses om til alle."

Cecilie forteller:

"Hos Apotek1 på nett koster en boks C-vitamin 1g brusetabletter 69kr, og man kan bestille og betale på nett og hente gratis i butikk, som regel innen 2 timer. Kjøper du den samme varen direkte på Apotek1 (dette var på Amandasenteret i Haugesund), koster den hele 114kr! Det er 45kr spart!"

Linn forteller: 

"På lørdag hadde jeg behov for litt hostesaft. Jeg gikk inn på Apotek1 sine nettsider for å sjekke pris og merke, og kom fram til at jeg skulle ha Solvipect 100ml, da den kostet 37 kr.

Jeg dro så til et Apotek1, og gikk til hylla for å finne hostesaften, men den viste seg å koste 62.90kr i butikk! Så da gikk jeg heller inn på nettsiden, laget meg en bruker, kjøpte varen til 37kr, og valgte alternativet å hente den i butikk etter ca 1 time (gratis).

Sånn fikk jeg altså billig hostesaft uten å vente på frakttid med posten, og uten å betale frakt. Genialt, synes jeg! Kanskje gjelder dette andre varer også?"

Camilla har omtrent samme historie:

"Jeg skulle kjøpe reseptfrie legemidler og hadde sjekket pris i nettbutikken til Apotek1. Varen kostet 219 kr i nettbutikken, men i fysisk butikk hele 344 kr.

Medarbeideren beklaget, og anbefalte meg å kjøpe i nettbutikk og velge hent på apotek. Sparte altså 125,- kr på en vare!"

Øistein forteller sin historie som også bekrefter dette:

"Skulle kjøpe Minifom på apotek, 100 kapsler. Jeg sammenlignet priser på nett hos Vitus Apotek og Apotek1. Apotek1 var mye billigere enn Vitus Apotek, hhv kr 149 og kr 259,90. Jeg dro derfor til Apotek1, og da jeg skulle betale ble jeg forlangt en mye høyere pris, kr. 259 (dvs 73,8 % høyere pris). Altså ganske så stor forskjell. Jeg stusset veldig, men betalte uten å protestere.

Jeg sjekket nettsiden til Apotek1 grundigere etterpå, og ser at de skriver: "Prisene hos nettbutikken til Apotek 1 vil kunne avvike fra prisene i apotekene til Apotek 1." Greit nok, men det var ganske så stor forskjell. Men jeg har i alle fall lært at fra nå av bestiller jeg Minifom i nettbutikken til Apotek1, og ikke i butikken.

Når jeg bestiller på nett er der også et valg som heter "hent i apotek", og da slipper jeg fraktkostnader også."

Den samme Øistein kommer i januar 2020 med en oppdatering:

"Jeg la merke til nå at det ikke lenger er så stor forskjell i pris på når du bestiller varer på nettsiden til Apotek1 kontra i fysisk apotek. Jeg vet ikke om det gjelder generelt, men i alle fall for Minifom. Jeg kjøpte Minifom 100 kapsler nå. Det var bare 5 kroner billigere på nett sammenlignet med i det fysiske apoteket. I september var det ca 80 kroner i prisforskjell. Prisen på nettapoteket deres har blitt betydelig dyrere de siste månedene."

I oktober 2020 forteller Henrikke følgende historie:

"Hei, jeg var på apoteket i går. Jeg skulle ha noen varer. Jeg hadde googlet produktet jeg ikke hadde kjøpt før: Emla plaster... fant priser rundt 109-119 kr, da jeg kom på Boots apotek kostet det 177 kr! Jeg sa pent nei takk... så gikk jeg på nett til Apotek1, der kostet plasteret 109 kr når man reserverer i butikk. Fikk SMS 30 min etterpå at det kunne hentes."

Tilbyder: Apotek1
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: