< >
Annonse:

Få reseptfrie varer billigere hos Apotek1 ved å bestille først på nett

Få reseptfrie varer billigere hos Apotek1 ved å bestille først på nett Skal du handle reseptfrie varer hos Apotek1, lønner det seg å sjekke nettsiden deres først. Fire tipsere forteller at de sparte gode penger på å legge inn bestilling på nett først og deretter hente dem gratis i det fysiske apoteket! Trykk her for å besøke »

Her er fire historier som bekrefter at det er mer lønnsomt å bruke nettet først:

Cecilie forteller:

"Hos Apotek1 på nett koster en boks C-vitamin 1g brusetabletter 69kr, og man kan bestille og betale på nett og hente gratis i butikk, som regel innen 2 timer. Kjøper du den samme varen direkte på Apotek1 (dette var på Amandasenteret i Haugesund), koster den hele 114kr! Det er 45kr spart!"

Linn forteller: 

"På lørdag hadde jeg behov for litt hostesaft. Jeg gikk inn på Apotek1 sine nettsider for å sjekke pris og merke, og kom fram til at jeg skulle ha Solvipect 100ml, da den kostet 37 kr.

Jeg dro så til et Apotek1, og gikk til hylla for å finne hostesaften, men den viste seg å koste 62.90kr i butikk! Så da gikk jeg heller inn på nettsiden, laget meg en bruker, kjøpte varen til 37kr, og valgte alternativet å hente den i butikk etter ca 1 time (gratis).

Sånn fikk jeg altså billig hostesaft uten å vente på frakttid med posten, og uten å betale frakt. Genialt, synes jeg! Kanskje gjelder dette andre varer også?"

Camilla har omtrent samme historie:

"Jeg skulle kjøpe reseptfrie legemidler og hadde sjekket pris i nettbutikken til Apotek1. Varen kostet 219 kr i nettbutikken, men i fysisk butikk hele 344 kr.

Medarbeideren beklaget, og anbefalte meg å kjøpe i nettbutikk og velge hent på apotek. Sparte altså 125,- kr på en vare!"

Øistein forteller sin historie som også bekrefter dette:

"Skulle kjøpe Minifom på apotek, 100 kapsler. Jeg sammenlignet priser på nett hos Vitus Apotek og Apotek1. Apotek1 var mye billigere enn Vitus Apotek, hhv kr 149 og kr 259,90. Jeg dro derfor til Apotek1, og da jeg skulle betale ble jeg forlangt en mye høyere pris, kr. 259 (dvs 73,8 % høyere pris). Altså ganske så stor forskjell. Jeg stusset veldig, men betalte uten å protestere.

Jeg sjekket nettsiden til Apotek1 grundigere etterpå, og ser at de skriver: "Prisene hos nettbutikken til Apotek 1 vil kunne avvike fra prisene i apotekene til Apotek 1." Greit nok, men det var ganske så stor forskjell. Men jeg har i alle fall lært at fra nå av bestiller jeg Minifom i nettbutikken til Apotek1, og ikke i butikken.

Når jeg bestiller på nett er der også et valg som heter "hent i apotek", og da slipper jeg fraktkostnader også."

Tilbyder: Apotek1