< >

Få is, brus, boller og drikke helt gratis - og enkelt attpåtil

Få is, brus, boller og drikke helt gratis - og enkelt attpåtil Har du fått med deg sommeraksjonen til YX? Du kan samle stasjonskoder og få gratis ting og lodd i drivstoffkonkurransen deres. Jeg har samlet en hel del koder som du kan få og bruke....

Som du kanskje forstår, så ønsker YX at du drar rundt i det ganske land og samler stasjonskoder. Men det finnes morsomme sjeler som benytter sosiale medier og samler opp koder - slik at du enkelt kan skaffe deg gratis is, brus, drikke, boller og andre ting uten det stressende ekstraarbeidet.

Det eneste jeg vil anbefale deg, er at du ikke legger inn alle kodene på en gang, fordi du sannsynligvis vil oppleve en blokkering. Legg dem inn med litt "mellomrom".

I første omgang må du legge inn appen til YX på telefonen din. Du finner mer informasjon på denne siden.

15 koder finner du nedenfor i insidertipset - det lønner seg kjapt å bli med der, for da får du beskjed på e-post når godbiter dukker opp (konkurranser, heftige gratisting osv.).

Er du med i INSIDERTIPS fra gjerrigknark.com får du opp svarene direkte under, hvis ikke kan du fylle inn skjemaet under og få se svarene med en gang.

Dette er et INSIDERTIPS fra gjerrigknark.com. Er du med her får du direkte beskjed om de virkelig godbitene på gjerrigknark.com straks de dukker opp.

Fyll inn skjemaet nedenfor for å se svarene og motta INSIDERTIPS i fremtiden.

Vis svar

Her er en rekke stasjonskoder du kan legge inn i appen:

4887 Brokelandsheia

4496 Sørlandsporten

3450 Heistad

9680 Mjøndalen

9105 Geithus

4286 Gullaug

8951 Langebru

3317 Vinterbro

9747 Nygård/Ski

9350 Drøbak/Frogn

5304 Son

1076 Vestby

7622 Kilsund

7672 Rygge

9576 Dovre

Ønsker du enda flere stasjonskoder, bør du bli med i Facebook-gruppen Gjerrigknark.com - diskusjonsgruppe

NB! Vil du ha flere stasjonskoder (ja, de finnes allerede), bør du bli med i Facebook-gruppen Gjerrigknark.com - diskusjonsgruppe.

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈