< >
Annonse:

Få rabatt på lading av elbil med DNB

Få rabatt på lading av elbil med DNB Betaler du med Mastercard fra DNB får du rabatt på lading av elbilen din. Rabatten er på 10% - 16% avhengig av hvilket kort fra DNB du har. Gjelder ladestasjoner i hele Norge. Trykk her for å besøke »

Rabatten gis på de aller fleste ladestasjonene i Norge som Fortum, Circle K, Tesla Superchargere og mange flere. I noen få tilfeller der ladepumpen ikke er registrert med riktig bransjekode for elbillading, vil du ikke få rabatt.

For å få rabatten må du registrere kortet ditt som betalingsmiddel hos ladeoperatørene. Da får du rabatten automatisk fratrukket på Mastercard-fakturaen din.

Rabatten gjelder for totalt samlet kjøp per kalenderår på inntil 25 000 kroner.

Rabatt gis der ladepumpen er registrert med riktig bransjekode for elbillading.

OPPDATERT 23.03.2022:

Tipseren Dag Erik forteller:

"Jeg prøvde dette og det viser seg etter flere måneders bruk at leverandøren SMARTCHARGE ikke benytter riktig bransjekode - noe som gjør at man ikke får DNB rabatten. Jeg har hatt kontakt med DNB. De gjør ingenting og skylder på SmartCharge. SmartCharge har vist liten interesse for å løse problemet. 

Jeg anbefaler å dobbeltsjekke og muligens unngå ladestasjoner tilknyttet SmartCharge-systemet - dersom du ønsker å benytte deg av DNB-rabatten'. 

Tilbyder: DNB
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune:

Fatal error: Using $this when not in object context in /home/gjerri98/www/_v2/classes/CategoryPage.class.php on line 236