< >
Annonse:

Har du e-post hos Telenor som du nå må betale for? Her er alternativene som er gratis

Har du e-post hos Telenor som du nå må betale for? Her er alternativene som er gratis Telenor skal ta betalt fra kunder for å ha Online epostkonto fra 1. juni. Istedenfor å betale 39-49 kroner måned for måned, kan du vel like gjerne skifte til en gratis e-postleverandør som funker like bra?

- Denne våren får du en oppgradering av din Online e-post som gir deg en trygg og brukervennlig løsning for fremtiden. I tillegg vil det fra 1. juni 2023 komme en prisendring i din avtale med Online e-post, skriver telegiganten i en e-post. Det kommer til å koste deg!

Den tidligere gratistjenesten vil da koste 468 kroner i året. Foretar du deg ingenting, vil du dessuten få et papirfakturagebyr på 79 kroner. Dermed kan du risikere i verste fall en kostnad på hele 1416 kroner med fakturagebyrene.

Dersom du ikke ønsker å gå med på å betale for e-posten din hos Telenor, kan du logge inn på Mine Sider og slette kontoen der. Se bruksanvisning her. Men først bør du finne deg et annet alternativ. Husk å si opp Telenor-eposten senest 31. mai.

Har du Online e-post hos Telenor? Her er de enkleste alternativene

Det mest kjente alternativet er Gmail fra Google. Tjenesten er enkel å sette opp og installere på dine enheter.

Microsoft tilbyr også gratis e-posttjenester via Outlook.com. Fungerer på samme måte som Gmail. Kanskje du til og med har en Hotmail-adresse du ikke har brukt på en stund?

Yahoo er også en velkjent tilbyder av gratis e-post.

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: