< >
TIPS: Vinn iPhone XS, Playstation Pro, Ipad, flaxlodd og sjokolade i Gjerrigknarkens Julekalender!

Gratis babypakker til deg som har baby eller småbarn

Gratis babypakker til deg som har baby eller småbarn Småbarnsforeldre er som oftest ikke blant dem med best økonomi. Da er det kjekt å utnytte tilbud som koster null og niks eller i alle fall bortimot. Det går tross alt mye penger for å ta best mulig vare på de små hjerteknuserne.

Tips 1: Få gratis babypakker

Nybakte foreldre er attraktive forbrukere. Det må du benytte deg av. Du kan bestille gratis babypakke fra Apotek 1Rema 1000 og Kiwi spekket med bleier, matvarer og utstyr.

Tips 2: Bli medlem i en bokklubb og få fine velkomstgaver

Goboken gir deg og din baby passende små leker (myk ball, trekantbok, trekk ut-bok, rangle og pekebok) i velkomstgave, du betaler bare porto kr 69 (ingen kjøps- eller medlemskapsforpliktelser).

Hos Barnas Egen Bokverden kan du få en stor velkomstgave, spekket med leker og bøker. Du må dekke porto for velkomstgaven, men det er ingen kjøpsforpliktelser.

Har du levd en stund, kjenner du ganske sikkert til Bokklubben Barn. Også der får man flotte velkomstgaver som du absolutt bør sjekke ut!

Tips 3: Samle poeng når du handler nødvendige varer

Det er smart å bli med i Liberoklubben, der du får mange gratisgaver og ikke minst kan samle poeng for bleiene du kjøper. I Min Nestlé Club er hovedvekten nå på gode råd og tips til småbarnsforeldre, men du kan også få gratis smaksprøver. Pampers har også en slik klubb.

Leter du etter noe spesifikt?