< >

De 5 beste velkomstgavene akkurat nå

De 5 beste velkomstgavene akkurat nå Mange spør meg om hvilke velkomstgaver jeg anbefaler akkurat nå. Ikke lett å svare på, men nå har jeg satt sammen en oversikt med de fem beste velkomstgavene fra bokklubber - slik jeg ser det i alle fall!

5. plass: Få to kofferter verdt til sammen 1 799 kroner

Topp velkomstgave for deg som skal ut og reise. Nye medlemmer i Bokklubben Krim og Spenning får en stor og en liten koffert i velkomstgave.

4. plass: Få strikkepakke med garn og oppskrift til Søndagssokken, utstyr og bøker

Enten du er proff til å strikke eller nybegynnere, er dette en flott strikkepakke. Innholdet i strikkepakken for nye medlemmer i Hobbyklubben gir deg enten ideer til videre produksjon eller får deg i gang med strikkingen.

3. plass: Få nødlader og Bergans-sekk

Liker du å gå på tur eller vil du bare ha en gave å gi til andre, kan jo denne være smart. Nye medlemmer i Krimklubben får en mobillader, en Bergans-sekk og tre krimbøker. Påsken er reddet?

2. plass: Flott bokhylle i oljet eik

Blir du medlem i Bokklubben Nye Bøker, får du i denne kampanjen en dekorativ bokhylle som er svært praktisk - enkel å flytte rundt og tar liten plass. I tillegg til bokhyllen får du også to bøker - tilsammen har velkomstgaven en verdi på inntil 2 147 kroner!

1. plass: Få hvite trådløse hodetelefoner fra JBL

Vil du endelig kvitte deg med kabelsalat, har du sjansen her. Nye medlemmer i Bestselgerklubben får i denne kampanjen hvite trådløse hodetelefoner og tre bøker i velkomstgave.