< >
Annonse:

Få gratis produkter og bonus i Vitusapotek sin kundeklubb

Få gratis produkter og bonus i Vitusapotek sin kundeklubb Blir du med i Vitusapotek sin kundeklubb, kan du samle poeng (til og med uten å kjøpe noe) som igjen gir deg gratis produkter og bonussjekker. Trykk her for å besøke »

Vitusapotek er definitivt blant de dyreste apotekkjedene i Norge, og da er det litt ekstra fint at det går an å samle poeng i kundeklubben deres.

Velkomstbonus 2000 bonuspoeng

For det første får du 2000 poeng i velkomstbonus når du melder deg inn i kundeklubben. Besøkslenken her i saken er forøvrig en vervelenke (kanskje du må angi koden 'yIHSDMcr') som gir meg 1000 poeng, så vet du det. Du kan selvfølgelig verve venner og bekjente og tjene bonuspoeng du også. Uansett, takk skal du ha!

Bonus når du handler - 1 krone gir 1 bonuspoeng

Selvsagt får du også bonus når du handler - enten på nett eller fysisk i filialene. I tillegg er det til stadighet egne tilbud for deg som er medlem. 1 krone betalt gir 1 bonuspoeng. 

Få 250 bonuspoeng når du bruker gjenbrukspose

Dersom du bruker handlenett når du handler hos Vitusapotek og er kundeklubbmedlem, får du 250 ekstra bonuspoeng, inntil 12 ganger per år. Dette gjelder alle typer gjenbruksnett og handlenett.

Gratis fuktmåling gir 1000 bonuspoeng

Stikker du innom ditt nærmeste Vitusapotek og får en sjekk av huden din med en fuktmåling, får du 1000 bonuspoeng - maks 4 ganger per år. Fuktnivået i huden måles ved hjelp av et digitalt apparat. På et par minutter registreres tilstanden på 5 ulike punkter, og du får gode tips om hva huden din trenger av pleie.

Påmelding til webseminar gir 1000 bonuspoeng

En ekstra greie som virkelig gjør at du kan samle bonuspoeng, er at Vitusapotek arrangerer webseminarer som du kan delta på helt gratis - og du får 1000 bonuspoeng for hvert av dem. Etter påmelding må du bli medlem i en Facebook-gruppe der webseminaret holdes.

Forresten, bonuspoengene får du etter at seminaret er ferdig - enten du deltar eller ikke!

Få gratisprodukter istedenfor bonussjekk

Fire ganger i løpet av året gjøres bonuspoengene om til verdisjekker, men samtidig får du også tilbud om å få gratisprodukter istedenfor. Disse produktene varierer fra gang til gang og er ofte mer lønnsomme enn å bruke bonussjekkene.

50 kroner gavekort bare fordi du har bursdag

En ting til som gir ekstra bonusmoro: Som medlem får du også et gavekort verdt 50 kroner når du har bursdag. Gaven er gyldig i 14 dager fra og med bursdagen din, og kan ikke benyttes på legemidler.

Få poeng for å levere inn ubrukte og gamle medisiner

Leverer du inn gamle medisiner, får du ekstra bonuspoeng. Du kan gjøre det akkurat når det passer for deg, men opptil fire ganger i året får du 1000 bonuspoeng for å gjøre det. Av og til (slik som i september måned) får du en miljøbonus på 2500 poeng. Du kan også be om en gratis returpose om du vil samle opp gjennom året.

Tilbyder: Vitusapotek
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: