< >
🎅 TIPS: Vinn iPhone 14 Pro, Playstation 5, Airpods Pro 2, flaxlodd og sjokolade i Gjerrigknarkens Julekalender! Sjekk også min store oversikt over gavmilde julekalendere med flotte premier!
Annonse:

Aprilspøk dessverre: Gratis vareprøver fra Vinmonopolet

Aprilspøk dessverre: Gratis vareprøver fra Vinmonopolet I høst kunne vi lese i Aftenposten at Vinmonopolet endelig planlegger å tilby smaksprøver før man kjøper godsakene. Og i dag kan Gjerrigknarken Rune avsløre hva som skal skje! Det er bare helt toppers for alle oss som elsker gratis vareprøver!

De nye endringene i alkoholforskriftene gir nå Vinmonopolet adgang til å dele ut små vareprøver med vin og hetvin. Og bakgrunnen for dette initiativet er omsetningsfallet og den økte konkurransen Vinmonopolet har møtt fra Taxfree-butikkene og svenskehandel de siste årene.

For å unngå kaos blant nordmenn som går amok for å få gratis vareprøver av godsaker, har Gjerrigknarken Rune blitt kontaktet for å utføre et prøveprosjekt knyttet til saken – jeg er jo tross alt ekspert på alt som er gratis.

For å få gratis vareprøver på alkoholholdige godsaker må du sende meg en epost på rune@gjerrigknark.com med emnefeltet «Ja, jeg vil gjerne ha gratis vareprøver fra polet».

Husk på å oppgi korrekt adresse vareprøvene skal sendes til. Merk at du må være over 18 år.

NB! Det nytter foreløpig ikke å be om gratis vareprøver i Vinmonopolets filialer – opplegget er utelukkende i en prøvefase, og full utrulling vil nok ta mange måneder.

Tilbyder: Gjerrigknark.com
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈