Gratis ting & vareprøver: Matvarer, drikke og søtsaker

Mange produsenter på dette området sender prøver, særlig når nye produkter skal på markedet. Under denne rubrikken finner du småsnacks, drikke osv.
  • Utvalgte
  • Nyeste
👁 Vis detaljer
Slik fikser du deg enkelt gratis kaffe, te eller kakao
Er du på farten og har lyst på noe varmt å drikke? Du fikser deg enkelt en gratiskupong hos Narvesen eller 7-Eleven - det får du nemlig om du registrerer en digital postkasse fra e-Boks. Du får kupongen med en gang du har fullført registreringen.
Slik får du Snøfrisk kremost helt gratis
Snøfrisk kremost koster 20-30 kroner, men akkurat i disse dager kan du fikse en slik godsak helt gratis. Du kjøper og får pengene tilbake - maks en tilbakebetaling per person, så her finnes det muligheter.
Få dagens sub gratis hos Big Bite når du har bursdag
Laster du ned appen til Big Bite og registrerer nødvendig informasjon i denne, får du på bursdagen din en gratis dagens sub. Kjekt når sulten gnager! I tillegg kan man jo enkelt verve venner og få kupong med valgfri sandwich til halv pris.
Få gratis kake fra Sunkost på bursdagen din
Som medlem i kundeklubben til Sunkost kan du velge mellom en sjokoladekake eller en krydderkake til bursdagen din.
Få gratis tortilla chips når du er på handletur til Sverige
Dersom du laster ned appene til Maximat og Nordby Supermarket og registrerer bursdagen din der, får du en gratiskupong for en pose tortilla chips. Kjekt at Maximat Nordby og Nordby Supermarkt er rett ved hverandre...
Få gratis kaffe når du stemmer i Coop-valget
Er du medlem hos Coop, bør du absolutt delta i valget av styremedlem i din lokale avdeling. Da får du nemlig en gratiskupong slik at du kan hente deg en gratis pose med 250g kaffe.
Smart tips for deg som vil ha sunn snacks på lur - også gluten- og laktosefrie varianter
Tipseren Joachim har funnet et knall tilbud for deg som vil ha sunn snacks på lur. CarePacks tilbyr første måned gratis med sine pakker - og de har en egen for deg som trenger gluten- og laktosefri snacks. Abonnementet har ingen bindingstid og kan fryses eller avsluttes når det passer deg!
Få gratis popcorn-meny med både popcorn og drikke
Kinopluss er en gratis fordelsklubb for deg som liker å se film på kino. Blir du medlem, får du en medium popcorn-meny med både popcorn og drikke gratis ved neste kinobesøk!
Last inn flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.