< >
Annonse:

Triks: Slik fikser du deg helt gratis kaffe hos YX/7-Eleven

Triks: Slik fikser du deg helt gratis kaffe hos YX/7-Eleven Laster du ned Hold-appen, er det grådig enkelt å skaffe seg kuponger for gratis kaffe. Statens Vegvesen har inngått samarbeid med Hold-appen som belønner brukere for å ikke bruke mobiltelefonen på skole, jobb eller i trafikken. Trykk her for å besøke »

HOLD-appen har hittil vært flittig brukt av studenter som har aktivert (startet) appen og samlet poeng for hvert 20. minutt de ikke bruker mobilen. Det har gitt flaxlodd, gavekort og andre godsaker til studentene.

Nå har Statens Vegvesen og YX/7-Eleven inngått et samarbeid med den norskutviklede HOLD-appen for å minne bilførere om å ikke bruke mobilen mens de kjører. Men det er ikke noe problem å skaffe seg gratis kaffekuponger, selv om man ikke kjører...

Det eneste du må gjøre er å laste ned appen og starte den. Velg DRIVE i type aktivitet og la den gå i 20 minutter. Stopp så appen. For hvert poeng du samler, får du faktisk en kupong som gjør at du kan hente deg gratis kaffe/te/kakao.

Gratis kaffe fra Hold-appen 

NB! Det eneste som gjenstår å teste er om du kan bruke kupongene i vanlig 7-Eleven-butikker eller om det må være på YX/7-Eleven-bensinstasjoner. Fint om du tester og gir tilbakemelding i kommentarfeltet eller til meg på rune@gjerrigknark.com!

Tilbyder: Hold
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈