< >
Annonse:

Vinn 2 mobiltelefoner til deg og en venn - Samsung Galaxy S10+ og Samsung Galaxy S10e

Vinn 2 mobiltelefoner til deg og en venn - Samsung Galaxy S10+ og Samsung Galaxy S10e I denne konkurransen (jeg har svarene!) kan du faktisk vinne 2(!) mobiltelefoner, både Samsung Galaxy S10+ og Samsung Galaxy S10e. Perfekt til deg og en venn? Trykk her for å besøke »

Er du med i INSIDERTIPS fra gjerrigknark.com får du opp svarene direkte under, hvis ikke kan du fylle inn skjemaet under og få se svarene med en gang.

Dette er et INSIDERTIPS fra gjerrigknark.com. Er du med her får du direkte beskjed om de virkelig godbitene på gjerrigknark.com straks de dukker opp.

Fyll inn skjemaet nedenfor for å se svarene og motta INSIDERTIPS i fremtiden.

Vis svar

Dette er svarene i konkurransen:

Hva koster det å kjøpe mobil med SWAP? *Med SWAP betaler du 0 kr,- når du kjøper mobilen, og deretter en fast månedspris

Telenor har lansert God Som Ny i nettbutikken. Hva er det? *Med God Som Ny får du kjøpt brukte mobiler til en lavere pris i nettbutikken.

Du kan bare kjøpe mobil med SWAP i nettbutikken til Telenor *Nei, du kan også kjøpe ny eller brukt mobil uten SWAP og betale alt med en gang.

Koster det noe ekstra å bestille i nettbutikken – for eksempel frakt og retur? *Det koster ingenting ekstra, vi har fri frakt og retur.

Hvor raskt kan du regne med å få mobilen etter å ha bestilt i nettbutikken? *Du får mobilen innen 1-3 dager. Ved ekspresslevering kan du få den allerede neste virkedag.

Er det kun mobiler som tilbys i nettbutikken? *I tilegg til mobiler, nettbrett og rutere, har vi også et stort utvalg av tilbehør; høyttalere, deksler, ladere og mye mer.

Åh nei, du ville jo egentlig ha en annen mobil. Kan du bytte den du har bestilt? *Ja, vi har 60 dagers åpent kjøp.

Konkurransen avsluttes 28. juni 2019.

Tilbyder: Telenor