< >
🎅 TIPS: Vinn iPhone 13 Pro, Xbox Series S, Airpods Pro, flaxlodd og sjokolade i Gjerrigknarkens Julekalender! Sjekk også min store oversikt over gavmilde julekalendere med flotte premier!
Annonse:

Vinn iPhone 13 i fargen Midnight Blue

Vinn iPhone 13 i fargen Midnight Blue Har du lyst til å vinne en iPhone 13? I denne konkurransen (jeg har alle svarene!) kan du vinne en iPhone i fargen Midnight Blue fra Telenor. Prøv davel - den som intet våger, intet vinner. Trykk her for å besøke »

Er du med i INSIDERTIPS fra gjerrigknark.com får du opp svarene direkte under, hvis ikke kan du fylle inn skjemaet under og få se svarene med en gang.

Dette er et INSIDERTIPS fra gjerrigknark.com. Er du med her får du direkte beskjed om de virkelige godbitene på gjerrigknark.com straks de dukker opp.

Fyll inn skjemaet nedenfor for å se svarene og motta INSIDERTIPS i fremtiden.

Vis svar

Dette er svarene i konkurransen:

Hva koster det å kjøpe mobil med SWAP? *Med SWAP betaler du 0,- for mobilen ved kjøp, men i stedet en fast månedspris.

Er mobilforsikring inkludert når du kjøper mobil med SWAP? *Ja, du får alltid med Skjermforsikring. I tillegg spanderer vi Plussforsikring i 2 måneder.

I nettbutikken til Telenor må du kjøpe mobilen med SWAP *Nei, du kan også kjøpe ny eller brukt mobil uten SWAP og betale alt med en gang.

Koster det noe ekstra å bestille i nettbutikken – for eksempel frakt og retur? *Det koster ingenting ekstra, vi har fri frakt og retur på alle varer.

Hvor raskt kan du regne med å få mobilen etter å ha bestilt i nettbutikken? *Du får mobilen innen 1-3 dager. Bor du i et område hvor Porterbuddy tilbyr hjemlevering, kan du få den allerede samme dag.

Hva er det totale utvalget i nettbutikken? *I tillegg til mobiler, smartklokker, nettbrett og rutere, har vi også et stort utvalg av tilbehør; høyttalere, deksler, ladere og mye mer.

Vinneren trekkes 3. januar 2022.

Tilbyder: Telenor
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈