< >
Annonse:

NY SJANSE I SOMMER: Vinn 12 mnd. nedbetaling på gjeld verdt 80 000 kr - 5x vinnere

NY SJANSE I SOMMER: Vinn 12 mnd. nedbetaling på gjeld verdt 80 000 kr - 5x vinnereFikk du ikke deltatt i konkurransen i juni hvor det ble trukket 10 vinnere som hver nå får dekket regningene sine i 12 mnd (verdi opptil 80 000 kroner) i forbindelse med betaling av renter og avdrag på forbrukslån og/eller rentebærende kredittkortgjeld? i sommer får du en ny sjanse! 5 nye vinnere trekkes 15. august. Meld deg på allerede i dag!
Hver bank har sin prismodell. Prisene varierer mellom bankene og fra kunde til kunde. Priseksempel 240.000 over 5 år. Effektiv rente 12,69%. kostnad 77.940,- Total kostnad 317.940
Fikk du ikke deltatt i konkurransen i juni hvor det ble trukket 10 vinnere som hver nå får dekket regningene sine i 12 mnd (verdi opptil 80 000 kroner) i forbindelse med betaling av renter og avdrag på forbrukslån og/eller rentebærende kredittkortgjeld? i sommer får du en ny sjanse! 5 nye vinnere trekkes 15. august. Meld deg på allerede i dag! Trykk her for å besøke »

Er du med på INSIDERTIPS får du direkte beskjed om de virkelig godbitene på gjerrigknark.com straks de dukker opp. I tillegg får du jevnlig tilsendt tips om konkurranser der jeg har funnet svarene for deg, slik at du slipper å gjøre jobben.

På konkurransesiden har Scoopr annonsert de 10 heldige vinnerne fra juni trekningen og en lenke til intervju med en av vinnerne fra tidligere trekninger. Er du en av de 5 nye vinnerne som får sendt gjelden sin på ferie?

Tilbyder: Scoopr
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: