< >
Annonse:

Vinn gavekort verdt 3000 kroner - svar på spørsmål om grupperabatt

Vinn gavekort verdt 3000 kroner - svar på spørsmål om grupperabatt Er du interessert i spare penger på mat- og dagligvarer, elektronikk osv.? Norske Askeladden lanserer snart en tjeneste som gir folk sjansen til å handle direkte fra produsent - og i den forbindelse har de noen spørsmål til oss forbrukere. Svar og du er med i trekningen av et gavekort verdt 3000 kr. Trykk her for å besøke »

Er du med på INSIDERTIPS får du direkte beskjed om de virkelig godbitene på gjerrigknark.com straks de dukker opp. I tillegg får du jevnlig tilsendt tips om konkurranser der jeg har funnet svarene for deg, slik at du slipper å gjøre jobben.

Tjenesten Bandit fra Askeladden & Co. kan bli en spennende sak for alle oss som ønsker å spare penger uten for mange dikkedarer. Ved å gå sammen flere om gangen, får vanlige folk sjansen til å handle direkte fra produsent, og på den måten få en mye bedre pris enn om alt skal gå via fordyrende mellomledd (f.eks. matbaronene).

I desember skal appen være i gang. Da kan det faktisk skje at man går sammen flere om å bestille pinnekjøtt rett fra produsent til en rabattert pris! Dette blir spennende å følge med på.

For å få vite mer om hva vi forbrukere tenker om grupperabatt, har Bandit/Askeladden lansert en spørreundersøkelse om emnet. Alle som deltar er med i trekningen av et gavekort verdt 3000 kr.

Tilbyder: Bandit
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈