< >
Annonse:

Ikke la deg lure: Sammenlign vilkårene til de ulike forsikringsselskapene!

Ikke la deg lure: Sammenlign vilkårene til de ulike forsikringsselskapene! Forsikringsselskapene er gode til å kommunisere at det er viktig å ha gode vilkår og god dekning på forsikringene sine - og alle sier at de har de beste betingelsene. Det er ikke alltid til å stole på! Trykk her for å besøke »

De store forsikringsselskapene nyter godt av sine kjente merkenavn og den tryggheten som følger med dette. I blant så er det imidlertid slik at de enten tar seg unødvendig godt betalt eller slett ikke har de beste vilkårene/dekningene selv.

Hvordan kan du som konsument sjekke selv - uten å måtte dypdykke i kompliserte vilkårsdokumenter og lese alt med liten skrift?

Tjenesten Bestforsikring.no hjelper deg med dette. De har hentet inn uavhengige ekspertvurderinger for alle forsikringsselskaper i Norge for de vanligste forsikringstypene som tilbys:

Tar du en titt på tjenesten kan du da enkelt se hva vurderingen av hver forsikring er i form av antall Defaqto-stjerner. Dette er en vurdering fra 1 til 5 - hvor 5 stjerner er best.

Sammenlign vurderingene og se om ditt forsikringsselskap leverer gode nok betingelser sammenlignet med prisen du betaler!

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: