< >
Annonse:

- Slik fikk jeg 6 måneders gratis internett (NB! På kanten-triks)

- Slik fikk jeg 6 måneders gratis internett (NB! På kanten-triks) - Jeg spilte leverandørene ut mot hverandre og behøvde ikke betale internett på et halvt år, forteller brukeren norkos til Gjerrigknark.com. Hør hva den anonyme tipseren har å fortelle - om enn noe «på kanten».

Les hva brukeren norkos selv skriver:

Jeg hadde bredbånd fra NextGenTel hvor jeg fikk et veldig bra tilbud om Bredbånd 40 for prisen av Bredbånd 30.

Husker jeg var veldig fornøyd med den til bindingen min tok slutt, og jeg så etter andre potensielt billigere avtaler.  Jeg fant frem til Canal Digital, hvor jeg fikk 3 måneder gratis internett fordi jeg også hadde TV-signaler via dem. Dette hadde jeg gjennom borettslaget.

Så jeg slo til, fikk 3 måneder gratis internett. To uker etter at jeg bestilte, tok jeg kontakt med Canal Digital gjennom chatten og skrev at jeg hadde blitt kontaktet av NextGenTel og at de ville gi meg halv pris på bredbånd i et helt år. Dette var såklart en bløff fra min side.

Bløffen fungerte, jenta jeg chattet med sendte saken videre til en annen avdeling, siden hun ikke kunne gi meg noe annet tilbud gjennom systemet hennes. Fikk beskjed om jeg skulle bli kontaktet av Canal Digital gjennom e-post vedrørende saken.

Etter få dager fikk jeg denne e-posten.

Når det gjelder internett-avtalen du har med Canal Digital ser jeg at du allerede har fått tre måneder fritak fra [dato til dato], samt at du har fått fri etablering.

Det beste vi kan tilby deg for at du fortsetter som kunde hos oss, er 3 måneder ekstra fritak til en verdi av 1197 kroner.

Jeg takket så klart JA til tilbudet og har nå hatt gratis internett i hele 6 måneder.

Synes du det er greit å "skrøne" litt - nok å spare et par tusenlapper? Kommenter nedenfor.

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: