< >
Annonse:

På-kanten-triks: Slik skaffer du deg gratis TV til fotball-VM

På-kanten-triks: Slik skaffer du deg gratis TV til fotball-VM Mange kjøper visst ny TV nå under fotball-VM, men du kan også utnytte returmuligheten for å unngå pengebruken! Tipset fra denne brukeren er kanskje på kanten, men ikke ulovlig. Trykk her for å besøke »

Alle som nyter fotball-VM i disse dager har vel en eller annen gang drømt om å la Messi skru ballen inn i mål på en flatskjerm som er mange tommer større enn den man sitter med i dag. Dessverre har de færreste av oss råd eller lyst til å svi av 20 000 kroner på en TV. Om det bare fantes en måte å midlertidig få bruke akkurat den TV-skjermen man ønsker...

Her kommer Elkjøps "Prøv hjemme i 50 dager"-ordning inn i spillet. Gjennom å tilby åpent kjøp i 50 dager kan du enkelt og greit returnere varen og få pengene tilbake dersom "valget ikke føltes rett". Det du må gjøre er altså;

  1. Kjøp en hvilken som helst TV hos Elkjøp (med kvittering)
  2. Sett den opp hjemme og se på fotball-VM
  3. Returner den med kvittering innen 50 dager

Istedenfor å kjøpe deg en ny TV har du altså "lånt" en av Elkjøp, med kjøpssummen som depositum, til VM er over den 15. juli.

Selvfølgelig må TVen være i samme stand som da du kjøpte den og du må ha kvittering på kjøpet, så pass på at målfeiringa ikke går over styr.

 

Foto: Dreamstime

NB! Dette er et på-kanten-triks av en tipser. Gjerrigknark.com oppfordrer ikke til å misbruke returordninger for egen eller andres vinning.

Tilbyder: Elkjøp
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: