< >

Lei av å betale for ubrukt datakvote? Her er løsningen!

Lei av å betale for ubrukt datakvote? Her er løsningen! Er du lei av å betale for datakvote som du ikke bruker fullt ut? Nå har ICE og Talkmore startet med såkalt Data Rollover - slik at du får med ubrukt datakvote til måneden etter!

For det første: har du stor ubrukt datakvote hver måned, bør du absolutt vurdere å bytte abonnement. Sjekk min sammenligningsside for å finne et passende og billigere abonnement til deg og dine.

Jeg har ofte ergret meg litt når måneden er omme og jeg ikke har brukt opp datakvoten helt på mobilabonnementet mitt. I slutten av måneden har jeg til og med sørget for å bare bruke mobildata fremfor trådløse nettverk - rett og slett fordi jeg jo vil bruke opp det jeg betaler for....

Men nå kan du endelig "rulle over" ubrukt mobildata til neste måned - i alle fall hos ICE, Talkmore og OneCall.

Slik fungerer det hos ICE:

* Grensen for Data Rollover er like stor som størrelsen på abonnementet ditt. For eksempel: En kunde med 2GB abonnement vil maks kunne ha 2GB ekstra rullet over. Bruker du 1GB, ruller du over 1GB til neste måned.

* Dersom du kjøper en ekstra datapakke på f.eks. 1GB mot slutten av måneden fordi du har brukt opp inkludert datamengde, vil ikke datapakken nulles ut ved månedsskiftet, men rulle med deg videre til neste måned, forutsatt at det er innenfor Data Rollover grensen.

* Gjelder alle mobilabonnement.

Slik fungerer det hos Talkmore:

* Den dataen du ikke bruker opp i den inkluderte datamengden i abonnementet eller datapakken din, vil automatisk rulles over til neste måned.

* Gjelder alle privatkunder med Fritt (1, 3 og 5 GB) og Fritt + EU (1, 2, 4, 8 og 12 GB) abonnement.

Slik fungerer det hos OneCall:

* Alle OneCall-mobilabonnement med inkludert data vil automatisk få TaMedData. Du trenger ikke gjøre noen ting!

* Når måneden er over, vil din ubrukte data automatisk overføres til neste måned. Dette gjelder både ubrukt data fra abonnementet ditt, men også fra ekstra datapakker du eventuelt har kjøpt.

* Data fra ekstra datapakker blir også overført, forutsatt at du ikke overstiger størrelsen på ditt abonnement. Det er ingen grense for hvor lenge du kan spare på mobildataen. Den øvre grensen på antall GB er lik størrelsen på abonnementet ditt. Har du f.eks 3GB i ditt abonnement kan du spare opp til 3GB.

* TaMedData gjelder for alle OneCall-mobilabonnement som inneholder mobildata, også Familiepakka. TaMedData gjelder ikke Mobilt Bredbånd, Kontant og utgåtte abonnement.