Sparetips: Mobiltelefoni

Mobiltelefonen din er kanskje ditt viktigste «leketøy»? Men at det er penger å spare å bruke den og ha den riktige tilbyderen, det vet du vel også? I tillegg kommer smarte apps, som kan spare deg for mye penger.
  • Utvalgte
  • Nyeste
👁 Vis detaljer
Hello kaster inn håndkleet og kjøpes opp av Ice.net - hva bør du bytte til?
Mobiltilbyderen Hello kaster inn håndkleet og deres mobilkunder kjøpes av Ice.net. Nå har det seg jo slik at Hello har brukt Telenor som nettverk, mens Ice bruker Telia. Hvis du ønsker å beholde Telenor-dekning, er det på tide å bytte tilbyder nå.
Lei av å betale for ubrukt datakvote? Her er løsningen!
Er du lei av å betale for datakvote som du ikke bruker fullt ut? Nå har ICE og Talkmore startet med såkalt Data Rollover - slik at du får med ubrukt datakvote til måneden etter!
Hvilket mobilabonnement bør du velge når du bare trenger 1GB mobildata?
De fleste med mobiltelefon har enten Telenor eller Telia som mobiltilbyder. Men visste du at det er unødvendig dyrt å bruke de mest kjente firmaene? Her er mine enkle tips.
Mobilabonnementet for deg som bruker mobilen lite
Ringer du lite, er det like greit å ha et abonnement som nesten ikke koster noen ting. Har du f.eks. ikke bruk for databruk, er det bare tull å betale for slikt. Basis-abonnementet til Telipol koster 39 kroner pr. mnd - da får du 50 minutter ringetid, 50 SMS og 50 MMS inkludert. Det er kanskje nok for de små eller eldre i familien?
Ring billig til utlandet
Dersom du er avhengig av å ringe jevnlig til familie og venner i utlandet, bør du sjekke ut hvilke pakker mobiltilbyderen MyCall har å tilby. Avhengig av hvilket abonnement du velger, får du inkludert taleminutter til utlandet.
Spar på batteriet til mobiltelefonen
Mobilbatteriet er ofte det første som må skiftes på mobiler. Du holder faktisk liv i batteriet ditt lenger ved å ikke lade det fullt ut og ikke lade det helt opp. Hold deg f.eks. innenfor 30-70%. I tillegg bør du stille inn telefonen din slik at den bruker minst mulig strøm, det sparer energi og lommebok.
Få minst 2 månedsavgifter gratis hos Talkmore når du skifter mobiltilbyder
Talkmore har en genial vervekampanje som gjør at du kommer betraktelig rimeligere unna med ditt mobilabonnement. Du får nemlig 2 månedsavgifter gratis (verdt opptil 1 000 kroner) når du blir vervet. Og siden jeg bruker Talkmore (fordi det er billigst), så kan du oppgi mitt nummer! Da får du BÅDE du og jeg 2 månedsavgifter gratis.
Ring smart - bruk norsk app for å unngå servicenummer og 815-nummer
Femsifrede nummer koster skjorta å ringe. 815-numre er enda dyrere. Men med den norske app-en Ctrl - RingSmart kan du omgå telefonselskapenes pengesluk og finne de vanlige numrene. Appen koster rundt en tjuekroning, men de kronene har du kjapt tjent inn igjen når du unngår servicenumrene.
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.