< >
Annonse:

Ice gir ungdom 8 GB for 249 kroner i måneden

Ice gir ungdom 8 GB for 249 kroner i måneden Er du eller noen i din familie under 29 år og trenger mye mobildata, er Ice sitt nye mobilabonnement det billigste på markedet. Du får 8 GB for 249 kroner, men du bør bo i sentrale strøk for å få best utnyttelse av abonnementet. Trykk her for å besøke »

- Vi fortsetter å utfordre den tradisjonelle mobilbransjen. Du skal få mye igjen for å bytte til ice og Norges nye mobilnett, og nå har vi gjort det enda mer attraktivt for de unge å bytte til oss, sier Eivind Helgaker, adm. direktør i Ice, i en pressemelding.

iceUng er et mobilabonnement for de under 29 år. For 249 kroner i måneden får du 8 GB med data i Ice sitt eget nett, Ice+. Fri tale, SMS og MMS er inkludert, og du kan enkelt oppgradere til Data Frihet med hele 1,000 gigabyte data for kun 99 kroner ekstra. Det betyr i praksis fri data for 348 kroner.

NB! Datapakken gjelder i ice sitt eget mobilnett, ice+, men 2 av 10 gigabyte kan også brukes utenfor ice+. Bor du i en del av landet som inntil videre ikke er dekket av ice+, bør du vurdere et annet abonnement.

Husk å prissammenligne for å spare mest mulig

Vil du spare penger, bør du uansett sjekke prissammenligningen min for å finne det billigste og beste mobilabonnementet som passer for deg.

Tilbyder: Ice
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: