< >
Annonse:

Bruk gjenbruksposen til Coop - bedre å tjene 1 krone enn å bruke 4,25 kroner

Bruk gjenbruksposen til Coop - bedre å tjene 1 krone enn å bruke 4,25 kroner Handler du i Coop sine butikker og er Coop-medlem, burde du gjøre en enkel investering som betaler seg tilbake gang for gang. Istedenfor å kjøpe plastposer når du handler, bør du bruke gjenbruksposene til Coop. Da får du 1 krone hver gang du skanner posen - og det er bedre enn å betale 4,25 kroner for en plastpose. Trykk her for å besøke »

– Dette er bra for miljøet og det er bra for kundene som får én krone i bonus for hver gang de bruker handlenettet. Våre medlemmer har tjent millioner av kroner i gjenbruksbonus, sier Knut Lutnæs, seniorrådgiver kommunikasjon og myndighetskontakt i Coop Norge.

– Det tar tid å endre vaner, men vi ser en positiv utvikling. Med gjenbruksbonus sparer medlemmene våre penger ved å bruke handlenett i stedet for å kjøpe plastpose. Dette er et positivt og tydelig insentiv for kundene, og vi får svært god respons, sier Lutnæs.

Det er fortsatt en god del folk som kjøper plastposer i butikken, enten fordi de har glemt gjenbruksposen eller føler at de "må" ha poser til restavfallet hjemme.

Pleier du å glemme gjenbruksposen, er rådet enkelt: Plassér poser på alle mulige strategiske plasser eller begynn å huske. Istedenfor å bruke dyre plastposer til søpla, bør du heller kjøpe ruller med søppelposer hos f.eks. Europris, Biltema, Jula eller til og med i dagligvareforretningene.

I Coop sine butikker må du selvsagt huske å skanne posen, eller be betjeningen i kassen om å registrere posen din. Jeg har tatt bilde av posen og har det liggende på telefonen min - da blir det enklere å skanne inn koden.

Moralen er enkel: Tjen heller en krone enn å bruke tre - både miljøet og lommeboka vil takke deg.

Gjenbruksbonusen er en del av kjøpeutbyttet som Coops medlemmer automatisk får utbetalt til sin medlemskonto i februar året etter opptjeningsåret. Medlemmene kan selv se hvor mye de har tjent opp i gjenbruksbonus i Coop-appen eller ved å logge inn på Min side.

Tilbyder: Coop
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: