< >
Annonse:

Få bonuspoeng hos Power for dine gamle produkter

Få bonuspoeng hos Power for dine gamle produkter Istedenfor å kaste hvitevarer og el-produkter på dynga, kan du nå få bonuspoeng for dine gamle varer hos Power. Du får poeng både for fungerende og ikke-fungerende produkter. Trykk her for å besøke »

I første fase vil det være mulig å motta pant/MyPOWER-poeng på all elektronikk og hvitevarer, uavhengig om produktet virker eller ikke, kun med noen få unntak som er beskrevet i vilkårene.

Verdien bestemmes ut fra gitte kriterier i Powers system. Det betyr at du uansett alltid vil få ett minimum antall MyPOWER-poeng, men verdien på poengene vil øke om produktet vurderes for videre salg.

På hvitevarer og TV-er vil det være en flat pant på kr. 100,-, mens det på andre el-artikler, som kjøkkenmaskiner, støvsugere etc., kun tilbys en symbolsk sum i pant. Pantekalkulatoren vil fortløpende utvides med nye produkter, så følg med.

PS. En annen mulighet for å gjøre dine gamle produkter til penger er selvsagt å selge dem på f.eks. Finn, men det vet du jo...

Tilbyder: Power
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: