< >
Annonse:

Få mer ut av handleturen med Trumf Visa kredittkort

Få mer ut av handleturen med Trumf Visa kredittkort Bruker du kredittkort fornuftig, sparer du mer Trumf-bonus og Trumf-saldoen din vokser raskere. Trumf VISA er smart å ha dersom du handler i NorgesGruppens butikker - jeg selv har brukt kortet i mange år og ikke angret på det. Har du orden i sysakene, burde du også sjekke ut kortet! Trykk her for å besøke »
Fordelen med Trumf VISA er egentlig ganske så enkelt: Når du betaler i NorgesGruppens butikker Kiwi, MENY, SPAR, Joker, CC-Mat, Nærbutikken, Jacob's og Gigaboks, får du 2% Trumf-bonus og på Trippel-Trumf 4% bonus. Vanlige Trumf-medlemmer som betaler med andre kort får kun 1% bonus og 3% på Trippel-Trumf.

Om du storhandler, er det kjekt å vite at det ikke er noen øvre grense for hvor mye bonus du kan spare - det er nemlig vanlig når det gjelder mange andre kredittkort.

Husk at det er en hellig regel du aldri bør bryte når det gjelder kredittkort: BETAL ALLTID HELE BELØPET DU SKYLDER I TIDE - PÅ FORFALLSDATO! Om du ikke gjør det, går vinningen opp i spinningen som du kan se av dette eksemplet:

Effektiv rente 27,19 %, 15 000 kr o/12 mnd. Kostnad 2 047 kr. Totalt 17 047 kr.

Dette innlegget er en annonse og markert som sådan.

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: