< >
Annonse:

Slik sparte jeg penger da jeg skulle kjøpe nytt kjøleskap

Slik sparte jeg penger da jeg skulle kjøpe nytt kjøleskap Prøver du å spare mest mulig når du skal handle noe, f.eks. et kjøleskap? Her er min lille historie som kanskje kan være en inspirasjon til deg. Jeg sparte i alle fall en del kroner på å ha god tid og ikke minst bruke flere sparetriks.

Jeg skulle kjøpe nytt kjøleskap og gjorde research til den store gullmedaljen. Hadde god tid, ikke behov for noe superfancy og fikk max (?) utbytte på følgende vis.

Merket det dreide seg om var en Siemens. Fulgte med på en modell fra Power og sjekket selvsagt Prisjakt/Prisguide jevnlig. Prisene derfra var som følger (det er forøvrig ikke lett å sammenligne forskjellige kjeder mtp. modellnr): Fullpris var i oktober kr 9 999, i slutten av januar kr 6 999, i februar kr 8 999, før den så datt ned til kr 5 999 i april måned. Nå antok jeg at prisferden nedover hadde nådd taket (ehh...gulvet).

Friskt i minne fra tidligere vet at jeg Power av og til er med på DNB sitt Supertilbud (betal med DNB Mastercard og få 20%). Siden jeg har tilgang til et slikt kort (og mange andre....), var det bare å vente på neste anledning og den kom kjapt.

Allerede få dager senere kom DNB med sitt tilbud og jeg kjøpte i en Power-filial som har det "lille ekstra" - nemlig hjemlevering helt inn (ja, også opp trapper) INKLUDERT i prisen. Kjøleskapet ble således 20% rimeligere - og jeg slapp å betale for transport osv. - som jo kan koste en hel del om man har uflaks.

Ikke nok med det. Siemens har av og til en egen cashback-ordning for en del varer (bl.a. dette kjøleskapet), og denne gir meg 300 kroner i ren cashback. Det eneste jeg måtte gjøre var å skrive en kort anmeldelse og registrere produktet mitt, så nå var det bare å vente på hundrelappene som kom etter et par uker.

Alt i alt endte shopping av kjøleskap på kr 4 499,20, noe jeg er godt fornøyd - sammenlignet med utgangspunktet.

Ja, jeg kunne kjøpt et brukt kjøleskap, et annet merke osv. osv., men tenker uansett at eksemplet viser at det er mulig å kombinere flere sparetips for å komme best mulig unna mtp. kostnad. Det går jo an å gjøre det på samme måte med andre kjøp også.

💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: