< >
Annonse:

Er du kunde hos Gudbrandsdal Energi? Skift til en billigere tilbyder nå

Er du kunde hos Gudbrandsdal Energi? Skift til en billigere tilbyder nå Har du vært kunde hos Gudbrandsdal Energi uten å betale månedsgebyr? Nå skal kundene tynes - med månedsgebyr på kr 39 og påslag på 3 øre/kWh. Dermed er det kanskje på tide å bytte til en strømtilbyder som gjør at du sparer penger? Her er min anbefaling! Trykk her for å besøke »

 

Gudbrandsdal Energi har tidligere vært et godt tips for deg som vil betale minst mulig for strømmen. Fra juli måned økte GE prisen på sine strømavtaler - de fleste har nå plutselig fått månedsgebyr på kr 39 og attpåtil et påslag på 3 øre/kWh. - Økte kostnader blant annet grunnet høy prisvekst påvirker også oss, sier Gudbrandsdal Energi i en e-post til sine kunder.

Det er et argument du ikke behøver å sluke rått, så lenge det finnes andre tilbydere som er billigere og serverer den samme strømmen fra stikkontaktene.

Her er min anbefaling til deg som vil bytte strømtilbyder:

Strømtilbyderen Klarkraft har lavt månedsgebyr, lavt påslag, ingen bindingstid eller forskuddsbetaling - en billig og gunstig avtale uten fare for store endringer.

Er du Coop-medlem? Sjekk Coop-avtalen fra Å Strøm

Dersom du er Coop-medlem, kan det også være lønnsomt å vurdere Coop Strømavtale fra Å Strøm (tidl. Los). Da betaler du 29 kr i månedsgebyr og et ørepåslag på 3,80 øre/hWh. I tillegg får 1% medlemsbonus på din løpende strømkostnad.

Tilbyder: Klarkraft
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: