< >
Annonse:

Telia åpner for ubegrenset musikkstrømming i EU og EØS

Telia åpner for ubegrenset musikkstrømming i EU og EØS Fra og med 12. juni inkluderer Telia ubegrenset musikkstrømming i flere av sine Smart-abonnement. Tilbudet innebærer at kunder nå får strømme musikk både i Norge og på reise i EU/EØS uten å bruke noe av den inkluderte datakvoten. Trykk her for å besøke »

- Om en kunde strømmer musikk fra Spotify, Tidal eller Beat spiller ingen rolle. Music Freedom blir nå inkludert i samtlige Telia Ung-abonnement og Telia Smart-abonnementene Pluss, Super og Total.

Music Freedom fra Telia vil være tilgjengelig for kunder i alle aldre, noe vi er alene om å kunne tilby i Norge, sier Ove-Mathias Lind, leder for Telia Privat.

Slik fungerer Music Freedom fra Telia:

* Strøm så mye musikk du vil uten å bruke noe av den inkluderte datakvoten.

* Tjenesten støtter for øyeblikket musikkstrømmetjenestene Spotify, Tidal og Beat og åpner for flere tjenester etterhvert.

* Music Freedom fungerer i hele Norge, EU og EØS.

* Strømming av musikk kan kun foregå så lenge brukeren fortsatt har tilgjengelig data i den inkluderte datakvoten. Er datakvoten brukt opp, må det fylles på mer data for å få benyttet tjenesten.

* Music Freedom er en aldersuavhengig tjeneste som automatisk aktiveres i samtlige Telia Ung-abonnement og Telia Smart-abonnementene Pluss, Super og Total.

* Music Freedom fra Telia vil være tilgjengelig for kunder i alle aldre, noe mobilselskapet er alene om å kunne tilby i Norge.

Sjekk Gjerrigknarkens prissammenligning for mobilabonnement for å finne et passende mobilabonnement som ikke koster skjorta.

Tilbyder: Telia
💡 Prøv min gratis tjeneste for sammenligning av mobilabonnement - det er dumt å betale for mye 👈
Motta ulike varslinger fra Gjerrigknarken Rune: