Bank Norwegian er i gang med cashback nå

Foto: Gjerrigknark.com
Foto: Gjerrigknark.com
For et par dager siden frøs Norwegian opptjening og bruk av CashPoints når man bestiller reiser. Dette førte til at Rune Kaino Nikolaisen fra Gjerrigknark.com frarådet bruk av Bank Norwegian-kredittkortet. Nå er imidlertid cashback-ordningen i gang!

Bruken av Bank Norwegian-kortet har alltid vært sterkt knyttet til flyreiser i Norwegian, fordi opparbeidede CashPoints kun var mulig å benytte ved bestilling av flyreiser. Men etter at flyselskapet tok drastiske grep for å komme seg gjennom rekonstruksjonen stanset opptjening og uttak av bonus - noe som fikk bl.a. Rune Kaino Nikolaisen til å gå kraftig ut og oppfordre folk til å slutte å bruke Bank Norwegian-kortet.

- I dag har Bank Norwegian lansert sin cashback-ordning som igjen gjør det attraktivt å bruke kredittkortet, forteller Nikolaisen. Han mener ordningen alltids kunne vært bedre (hvilken gjerrigknark er vel heelt fornøyd til alle tider?), men dette betyr i alle fall at brukerne får goder igjen ved bruk.

- Sammenlignet med mange andre kredittkort er kanskje ikke 0,5% cashback noe å rope hurra for, men det er verdt å legge merke til at det ikke er noen begrensninger i hvor mye bonus som kan opptjenes, i motsetning til svært mange andre kort. Her ligger det gode sparemuligheter for de smarte, tipser Nikolaisen.

Gjerrigknark.com har spurt Torstein Røed, produktansvarlig i Bank Norwegian, om hvorfor cashback-programmet er laget slik det er:

- Vi har forsøkt å sette opp en veldig enkel løsning som et alternativ til den normale CashPoint-opptjeningen. Nå kan alle våre kunder velge om de ønsker CashPoints eller rett og slett 0,5% tilbake på alle varekjøp. I motsetning til noen av våre konkurrenter har vi ingen gebyrer eller månedsavgifter tilknyttet hverken cashback-opptjening eller kortet ellers og du har ikke heller ikke noe opptjeningstak som vi ser flere andre opererer med, uttaler Røed.

Viktige momenter i cashbackordningen til Bank Norwegian:

• 0,5 % av kjøp gjort med kortet ditt fra Bank Norwegian
• Gjelder for fremtidige kjøp fra tidspunktet du bekrefter bytte i app / MinSide
• Opptjent cashback har ingen utløpsdato og det er ingen begrensning i beløp som kan opparbeides
• 1 cashback tilsvarer 1 NOK
• Kontantuttak i Norge og utlandet, regningsbetaling (betalinger og overføringer gjort fra nettbanken) og pengeoverføringer (f.eks. vennebetaling med Vipps) kvalifiserer ikke til opptjening.

Cashback du har tjent opp ved å bruke Bank Norwegian-kortet, har du oversikt over i appen eller på MinSide. Du kan når som helst overføre opptjent saldo til kredittkortet ditt slik at saldoen på kortet reduseres.

Hva må du gjøre for å komme i gang med cashback hos Bank Norwegian?

Du må logge deg på Bank Norwegian via appen eller nettsiden for å aktivere cashback.

[ANNONSE]

Vil du søke om Bank Norwegian-kortet for å samle cashback?

Har du ikke Bank Norwegian-kortet, men kan tenke deg å søke om et slikt kredittkort? Det kan du gjøre via denne siden: [ANNONSELENKE] BANK NORWEGIAN. Husk renteeksempel: Eff 23,1%, 15.000 o/12 mnd, kostnad 1.764. Totalt: 16.764. En gjerrigknark betaler alltid på forfall - ellers går vinningen opp i spinningen.

[/ANNONSE]

Aktuelle saker fra den siste tiden: