Luksusfellen er tilbake med sesong 22

Det blir gjensyn med økonomidoktorene Hallgeir Kvadsheim, Magne Gundersen og Lene Drange i den nye sesongen av Luksusfellen. Seerne vil også bli kjent med to nye, unge programledere - Ahmed Osman og Cecilie Tvetenstrand (foran). Foto: NENT Group
Det blir gjensyn med økonomidoktorene Hallgeir Kvadsheim, Magne Gundersen og Lene Drange i den nye sesongen av Luksusfellen. Seerne vil også bli kjent med to nye, unge programledere - Ahmed Osman og Cecilie Tvetenstrand (foran). Foto: NENT Group
Luksusfellen er blitt et innarbeidet begrep i Norge. Onsdag 28. april er den populære serien tilbake igjen på Viaplay med sesong 22! Programleder Lene Drange melder om en dramatisk sesong der seerne kan vente seg mye action.

28 000 000 kroner er spart gjennom 21 sesonger, og Luksusfellens eksperter ser frem til å spare deltagerne for nye store beløp i vårens sesong.

Først ut er Shain Thomas som har jobbet som modell i Italia, Frankrike, Portugal og USA og har tjent masse penger gjennom årene. Dessverre gikk pengene like fort ut som de kom inn. Og selv om modelloppdragene er færre nå, har Shain et like høyt forbruk som han hadde, og gjelden er blitt uoverkommelig. Så gjenstår det å se om ekspertene i Luksusfellen klarer å gi ham økonomisk nødhjelp…

- Deltagerne denne sesongen er unge, og veldig mange har falt for fristelsen med å nettshoppe over evne – sterkt påvirket av influencere, aggressiv markedsføring og enkel «klikk og hent». Mange av deltagerne er dessuten småbarnsforeldre, og de har til felles at de er kommet litt skjevt ut i voksenlivet, sier programleder Lene Drange i en pressemelding.

Hun forteller at sesongen også har mange dramatiske elementer.

- I en av episodene opplever vi at det akkurat er kommet et varsel om tvangssalg av huset. Vi må umiddelbart hjelpe til med å selge biler for å skaffe penger til å redde huset, sier Lene Drange.

- Det er mye action denne sesongen. Det er snakk om store tall, mye gjeld og sterke følelser. Ofte er det også utfordrende å rydde opp i økonomien fordi flere har gjeld sammen med eksene sine, og dermed er det mange som er involvert i problemene. Jeg tror mange vil kjenne seg igjen, legger hun til.

Sammen med Hallgeir Kvadsheim og Magne Gundersen har Lene vært land og strand rundt og møtt mennesker i pengeknipe. Men denne sesongen kommer også to nye, unge programlederne, Ahmed Osman og Cecilie Tvetenstrand, inn.

- Jeg har fått to nye programleder-kolleger som er drivende dyktige. Seerne kan glede seg til å bli kjent med dem, sier Lene Drange og legger til at Luksusfellen drukner i søknader et drøyt år etter at pandemien rammet.

- Vi ser nå at det er mange unge folk som melder seg på. De synes ikke det er så vanskelig å dele vanskeligheter rundt økonomi, og det er veldig positivt.

Luksusfellen sesong 22 har premiere på Viaplay onsdag 28. april.

Aktuelle saker fra den siste tiden: