Lavpriskjeden Lidl åpner filial i Hirtshals 22. februar

Foto: Gjerrigknark.com.
Reiser du med ferje til Hirtshals og vil handle billig? Da blir du sikkert fornøyd over å høre at Lidl åpner sin filial der torsdag 22. februar - i de gamle lokalene til Aldi. Butikkens åpningstider er alle dager (inkl. søndag) kl. 07-21.30.

Med norgesfergene som nabo og 840 kvadratmeter butikk til disposisjon, har utviklings- og eiendomsdirektør i Lidl, Mads T. Nielsen, fått et stort ønske oppfylt: - Vi har lenge lett etter den helt riktige plasseringen for vår første butikk i Hirtshals. Jeg er derfor selvfølgelig svært tilfreds med at vi nå kan tilby beboerne i Hirtshals alt de trenger i sin hverdag fra vårt store utvalg av kjente danske økologiske kvalitetsprodukter til vårt frukt- og grøntavdeling og spesielt utvalgte spesialiteter fra inn- og utland," uttaler Nielsen.

- Vi er veldig glade for å få Lidl til byen, og for at innbyggere og besøkende i Hirtshals nå får enda flere muligheter for innkjøp i sin hverdag. Butikken står ny og skarp og på en god plassering, som sammen med Hirtshals sine andre butikker og severdigheter vil danne rammen rundt et aktivt byliv. Vi ser frem til åpningsdagen og til å oppleve hva Lidl har å tilby," forteller Per Martensen, handelssjef for handelsstandsforeningen Hirtshals Handel & Erhverv.

Aktuelle saker fra den siste tiden: