Talkmores strømkunder overføres til Vibb

Talkmore har besluttet å stanse salget av strøm, og vil overføre strømkundene sine til Vibb den 12. september. Kundene har i dag blitt informert om overgangen til Vibb, og at de ikke trenger å foreta seg noe i forbindelse med byttet.

Ettersom det ikke finnes sammenheng mellom strømavtalen og mobilabonnementene til Talkmore vil ikke overføringen påvirke mobilkundene til Talkmore på noen måte. De kundene som har både strøm- og mobilabonnement fra Talkmore vil kun oppleve å få en ny leverandør av strøm.

Talkmore sine strømkunder får en bedre avtale

Vibb og Talkmore har svært like spotprisavtaler, helt uten påslag på strømprisen og ingen bindingstid. Den største forskjellen er den faste månedsprisen kundene betaler for avtalen: Den blir redusert fra 49,– hos Talkmore til 0,– hos Vibb.

Hos Vibb kan kunder velge å oppgradere fra gratis app til Vibb+ for 39,– for å få tilgang til en rekke smarte funksjonaliteter som smart elbillading, innsikt i kostnader for strøm og nettleie, oversikt over historisk strømforbruk og mye mer.

I likhet med Talkmore tilbyr også Vibb fakturering med strøm og nettleie på én og samme faktura for de fleste strømkunder. Det betyr at kundene slipper å legge ut for strømstøtten som blir håndtert via nettselskapene. Her kan du lese mer om gjennomfakturering.

Fokuserer på kjernevirksomhet innen telekommunikasjon

Bakgrunnen for at Talkmore velger å slutte med strømsalg er store endringer i markedet med økt interesse for avanserte tjenester innen strømstyring. Talkmore ser at det vil kreve mye ressurser å kunne levere på økende forventninger i fremtiden.

Talkmore var opptatt av å finne en leverandør med sammenfallende verdier, noe de fant hos Vibb. Begge selskapene har til felles at de har lykkes med å utfordre lite kundevennlige strømavtaler i et komplisert strømmarked. Fra 12. september vil strømkundene til Talkmore få en leverandør som både kan levere på en konkurransedyktig avtale, samtidig som funksjonaliteten som etterspørres dekkes.

– Vi lever av å skape gode kundeopplevelser til en konkurransedyktig pris. I Vibb har vi funnet en strømleverandør som kan levere tjenester som vi mener er både fremtidsrettede og svært prisgunstige. Vi er veldig glade for å ha funnet en så god løsning nå som beslutningen er tatt, og vi er helt sikre på at strømkundene våre vil bli godt ivaretatt hos Vibb. Beslutningen frigjør også ressurser til at vi i Talkmore kan fokusere ytterligere på å styrke tjenestene til mobilkundene våre fremover, noe vi tror blir til det beste for alle, forteller Andreas Lindal, administrerende direktør i Talkmore.

Dette får kundene: En smartere strømhverdag med Vibb

Vibb har kommet langt med å tilby smart funksjonalitet i tillegg til å levere strøm til husholdninger. For å få tilgang til en rekke ekstra funksjonaliteter kan kunder velge å oppgradere til Vibb+. De som er ekstra interessert i å følge med på strømforbruket kan kjøpe Oss-brikken, som er Vibb sin egen smarte strømmåler til sikringsskapet. Vibb gir også kundene mulighet til å selge overskuddsstrøm som er produsert fra husholdningens egne solceller eller lignende, til strømnettet.

Med sitt moderselskap, Å Energi, i ryggen vil Vibb fortsette å utvikle løsninger for å tilby fleksibilitet til strømkunder på privatmarkedet. Dette er et nødvendig og viktig område å rette søkelyset på i fremtiden for de strømselskapene som vil sikre seg en bærekraftig vekst sammen med sine kunder.

Daglig leder i Vibb, Erik Berg Solheim, ser frem til å fortsette arbeidet med å levere gode kundeopplevelser til strømkundene fra Talkmore.

– Etter en god prosess hvor kunden hele tiden har vært i fokus, ser vi frem til å ta imot Talkmore Strøm sine kunder. Vi skal fortsette arbeidet vårt med å skape gode digitale kundeopplevelser for våre kunder, som nå vil også inkludere kunder som har kommet fra Talkmore Strøm.

Aktuelle saker fra den siste tiden: