Tjen EuroBonus-poeng på Wolt

Foto: Wolt.
Leveringstjenesten Wolt lanserte før sommerferien forhåndsbestilling av mat på Oslo Lufthavn, men det er ikke selskapets eneste tilknytning til reiselivet. Brukere av Wolt kan også tjene godt med SAS EuroBonus-poeng på alle bestillinger – også andre steder enn på Oslo Lufthavn.

Wolt ble en SAS EuroBonus-partner i fjor høst, og har på kort tid blitt en populær måte å tjene ekstrapoeng. På mindre enn ett år har norske EuroBonus-medlemmer tjent mer enn 3,5 millioner poeng på Wolt, noe som tilsvarer 700 bonus tur/retur-reiser innen Skandinavia.

- Opptjening hos oss er ganske enkle å forklare. Kundene tjener ti EuroBonus-ekstrapoeng på hver 100-lapp de handler for hos Wolt, uansett om det er restaurantmat eller dagligvarer som bestilles i Wolt-appen. For å opptjene poeng må du huske å bruke det samme betalingskort som du har registret på EuroBonus, sier Terje Forbord, kommersiell leder i Wolt Norge.

I tillegg til poengene fra Wolt, tjener kundene også ekstrapoeng om de betaler med SAS EuroBonus’ kredittkort som MasterCard eller American Express.

- Vi ser at kundene våre som er registrert og tjener EuroBonus-poeng, har en litt større handlekurv enn resten av kundene våre, som er interessant. Vi jobber sammen med SAS på å utvide samarbeidet, og komme opp med nye fordeler. For eksempel ser vi på å tilby ekstra fordeler til medlemmer av EuroBonus og vårt abonnementsprodukt Wolt+, sier Forbord.

Wolt+ gir medlemmene fordeler som gratis levering og eksklusive rabatter fra restauranter og samarbeidspartnere, samt cash-back på restaurantordre kunden plukker opp selv. Dette gjelder blant annet på Oslo Lufthavn.

Wolt ble lansert i Norge i 2018 og er nå tilgjengelig på mer enn 20 steder i Norge, fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Internasjonalt er selskapet etablert i 25 land i Europa og Asia, og har siden 2022 vært eid av amerikanske DoorDash.

Aktuelle saker fra den siste tiden: