Nyttige tjenester: Slankehjelp

Her kan du finne gratis hjelp, tips og råd med tanke på slanking og slankekurer.
  • Nyeste
Skjul detaljer
Gratis alternativ til vektklubb.no - for de som vil ned i vekt, men ikke betale en krone
Sparkpeople er, i motsetning til vektklubb.no og liknende norske sider, gratis. Siden har alle hjelpemidler for de som vil ned i vekt, holde vekten eller trene seg til enda bedre form. Du finner over 500 matoppskrifter, tips til mange korte treningsøkter, trenings-dagbok, artikler om myter og fakta innen trening, BMI-kalkulator, samt alt annet som de andre «ned-vekt»sidene tar betaling for. Ulempen er at det er at det ikke står på norsk, men for de som ikke lar seg skremme av litt engelsk så anbefales denne siden.
Gratis kostholdsprogram på nett
Enten du er på slanker'n eller bare er opptatt av kostholdet ditt, anbefaler vi Kostplanlegger.no som i tillegg til diverse kalkulatorer også har gode matoppskrifter.
Gratis kostholdsside!
Hvorfor betale i dyre dommer for ernæring-, kost og treningsveiledning når man kan få det gratis? SparkPeople er en veldig bra og grundig side om ernæring og trening, også for de som ikke skal slanke seg. Man kan tilogmed se hvilke næringsstoffer og vitaminer man muligens mangler, utifra hva man spiser. Som sagt er denne siden gratis, men vi må likevel gjøre oppmerksom på at alt innholdet er på engelsk.
Vektklubben
Register deg gratis, og bruk en arbeidsbok på nett til å hjelpe deg til å gå ned i vekt. En flott side med et forum med masse mennesker som (kanskje) har samme mål som deg; å gå ned i vekt...
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.