Gratis programmer: Internett

Er du en aktiv bruker av internett trenger du mye forskjellig software. FTP-klient, brannmur, nettleser, rss-leser, mailprogram osv. I denne kategorien finner du gratisalternativer slik at lommeboken ikke blir helt flådd.
  • Nyeste
Skjul detaljer
Google Chrome
Nettleseren fra Google er deilig rask, noe som vel teller mye for en gjerrigknark som ikke sløser med tiden. Anbefales på det varmeste!
KompoZer
KompoZer er et verktøy for design av hjemmesider som er laget med det mål å være svært enkelt å bruke. Verktøyet er derfor passende for de som ikke har kunnskap om HTML eller annen webkoding og som ønsker å lage en attraktivt utseende hjemmeside.
Gratis ringetid og SMS
Her får du gratis ringetid og SMS for å teste produktene til Vyke. Ingen binding eller bytting av operatør for å prøve. Kun last ned programmer som lar deg ringe fra PC eller mobilen din.
Google
Google er verdens mest brukte søkemotor og gir gode resultater.
Hide-Ip-Browser
Noen gang hatt behov for å være anonym og skjule din IP-adresse når du surfer på nett? Denne nettleseren skal hjelpe deg med det! Dessverre er det bare en demoversjon som fungerer et visst antall dager.
Netscape Navigator
Her finner du et av nettets største arkiv med ulike versjoner av nettleseren Netscape Navigator.
Apple Safari nettleser
Her kan du laste ned nyeste versjon av Apple sin nettleser Safari både til Mac og til Windows.
IE7Pro
IE7Pro er et "må bare ha" tillegg til Internet Explorer som tilfører en rekke ekstra funksjoner for å gjøre IE enda mer brukervennlig, nyttig, sikker og tilpasningsvennlig. Du kan bruke IE7Pro til fanehåndtering, reklamefilter, Flash-filtrering, Super Dra og Slipp, gjenoppretting av økt hvis IE krasjer, bytte Proxy, musehendelser, bla gjennom fanehistorikk, Web akselerasjon, bytte nettleser identifikator, ta bilde av nettsider, støtte for Greasemonkey skript, samt andre brukerutvidelser, og mye mer. Nå kan man tilpasse Internet Explorer, til og med favorittnettsidene dine, slik bare du vil ha det ved hjelp av IE7Pro.
Azureus
Azureus er ett av de beste programmene du kan bruke for å laste ned torrents. Det har fått masse positiv omtale, og har flere millioner brukere fra hele verden. Raskt, pålitelig og effektivt er nøkkelordene her!
Firefox - prisvinnende nettleser!
Denne prisvinnende nettleseren er nå raskere, sikrere og fullstendig konfigurerbar til dine internettvaner. Med Firefox 2 får du nå nye, kraftig forbedrede aspekter som gjør din online-opplevelse enda bedre! Og det beste av alt: Firefox er helt gratis!
Gratis side for styring av server
Logmein er en super side for de som vil styre servere fra sin egen datamaskin eller ha tilgang på sine egen datamaskin fra hvor som helst (remote access og desktop control) . Man kan tilogmed styre andres datamaskiner hvis de er lagt inn på Logmein.
Gratis RSS-leser
Er du ute etter en enkel nyhetsleser og er lei av masse dilldall og addins i nettleseren? Feedreader er en enkel, gratis og oversiktlig RSS-leser.
NoProbba
NoProbba.com er en tjeneste som kan benyttes gratis til å overføre filer til en mottaker. Ved å sende en fil med NoProbba, unngår man spamfilter og problemet med at mottakers mailboks er full. Man kan også velge å kryptere filene før de sendes. Derfor kan du sende konfidensielt innhold uten å måtte bekymre deg for sikkerhet. Prøv selv! Det er gratis å laste ned tjener og sende filer! PS: Virker desverre bare med Microsoft Internet Explorer.
World of Blogging
Gratis bloggside. Mange gode egenskaper, fantasien setter de fleste begrensninger her! Som registrert blogger får du også rabatt på tjenester fra Here For The World.
ParaChat - Klassisk chatting
ParaChat er en gammel slager som først kom ut i 1996. Den er Java-basert, og du kan opprette egne chatterom og konfigurere det på mange måter. Den gledelige nyheten er at det eksisterer en HELT GRATIS versjon av denne, den såkallte "Basic"-utgaven. Merk at siden og chatten er på engelsk.
TightVNC - Remote Control
VNC er en standardisert protokoll for å fjernstyre en maksin. Det finnes mange utgaver av denne, og til de fleste operativsystemer. Det som er EKSTRA fint med TightVNC, er nettopp det at det er helt gratis. Samtidig må vi heller ikke glemme å ta med at TightVNC har noen ekstra fiffige egenskaper.
Webcam-chat - Gratis!
Chatter.no er Norges største GRATIS chat for deg med webcam! Chat med andre, del ditt webkamera, delta i spennende diskusjoner og treff nye chat-venner. Dersom du ikke har støtte for videochat, så kan du også kjøpe nytt webkamera på Chatter.no!
Fjernstyring - UltraVNC
UltraVNC er et kraftig og lett-å-bruke GRATIS program som kan vise skjermen til en annen datamaskin (over internett eller nettverk) på din egen skjerm. Dette er et godt program for fjernstyring og filoverføring. PS! Siden er på engelsk.
Mozilla Thunderbird
Prøv Thunderbird e-postklient. Nyt trygg, rask og enkel e-posttjeneste med intelligent spam-filter, raske meldingssøk og konfigurerbart utseende. Thunderbird leveres av Mozilla (Firefox), og sies å være en GOD kandidat i forhold til f.eks. Microsoft Outlook.
WebRipper
WebRipper er et godt verktøy for oppsøking og nedlasting av bilder, lyd og video fra internett.
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.